27 / 04 / 2024

tahincioğlu Sign of the City Awardstan ödül mü aldı

tahincioğlu Sign of the City Awardstan ödül mü aldı

Gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards’da 5 projesiyle, 7 kategoride 13 başvurusu finale kalan Tahincioğlu, 2 ödülün sahibi oldu.

Tomtom Gardens Sign of the City Awards’tan ödül aldı!

Sign of the City Awards’ta devam eden ‘En İyi Konut’ ödülünü Krea Sirius tarafındna geliştirilen Tomtom Gardens projesi kazandı. İstanbul Beyoğlu’nda yer alan projede tarihi binalar yenileniyor.

Tahincioğlu, Sign of the City Awards’tan 2 ödül aldı!

Gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards’da 5 projesiyle, 7 kategoride 13 başvurusu finale kalan Tahincioğlu, 2 ödülün sahibi oldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Seyrantepe'de 621 bin TL'ye!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Alara Tahincioğlu: Justin Bieber'ı öpen ben değilim!

İstanbul konseri sırasında sahneye çıkıp Justin Bieber'ı öptüğü iddia edilen Alara Tahincioğlu, "O kız ben değilim" diyerek mahkemeye başvurdu. "Hakkımdaki haberler internetten kaldırılsın" talebinde bulundu.

Vestel, Sign Of The City'de dikkat çekti!

Vestel inşaat ve gayrimenkul sektörünün gelenekselleşme hedefiyle yola çıkan yarış ması Sign Of The City'de ayrıcalıklı mutfak ürünlerini sergilediği standı ile yer aldı. Ağaoğlu, standı ziyaret ederek; Vestel ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldu.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe'de 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geliyor.

Sign Of The City’de Vestel standına büyük ilgi!

Vestel, ülkemizin amiral gemisi haline gelen inşaat ve gayrimenkul sektörünün gelenekselleşme hedefiyle yola çıkan yarışması Sign Of The City’de ayrıcalıklı mutfak ürünlerini sergilediği standı ile yer aldı.

Soyak'a Sign of the City Awards'tan 3 ödül!

Sign of the City Awards'ta 3 ödül kazanan Soyak. ekip olarak sahbeye çıkarak başarılarını kutladı. Soyak En İyi Rezidans (Tamamlanan), En İyi Pazarlama Kampanyası (Devam eden) ve En iyi Müstakil Konut Projesi (Devam eden) dallarında ödüle değer görüldü.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile 5 milyon TL sermaye ile kurdu...

Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.

MESA Sign of the City Awards'ta 3 projesiyle ödül aldı!

Türkiye'deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği " Sign of the City Awards " ödül töreninde MESA imzası taşıyan üç proje ödüle layık görüldü..

Erden Timur: Sign of the City sektöre değer kattı!

Sign of the City'de ödüle değer görülen projeler hakkında bilgi veren NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, yarışmanın sektöre değer katan bir yarışma olduğunu ifade etti.

NG Kütahya Seramik, Sign of the City Awards'ta ödülü kaptı!

'Sign of the City Awards'ta ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren NG Kütahya Seramik Başkanı Erkan Güral, "NG Kütahya Seramik olarak, Anadolu'da çalışıp Anadolu'da üretim yaparak bu ödülü kazanmak bizim için çok anlamlı" dedi.

tahincioğlu Sign of the City Awardstan ödül mü aldı Haberi

tahincioğlu Sign of the City Awardstan ödül mü aldı

Gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards’da 5 projesiyle, 7 kategoride 13 başvurusu finale kalan Tahincioğlu, 2 ödülün sahibi oldu.‘Nidapark Seyrantepe’ projesiyle En İyi Çok Katlı Konut kategorisinde, ‘Palladium Tower’ projesi ile ise En İyi Pazarlama Kampanyası kategorisinde ödül alan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu “Gayrimenkul sektörünün en önemli 2 ödül almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projelerimizin başarısını ödüllerle taçlandırmak bizler için yaptığımız işin hakkını verdiğimizin en güzel kanıtı” dedi.


Bugüne kadar gerçekleştirdiği kaliteli ve farklı projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısın getiren ve adından söz ettiren Tahincioğlu, emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards’da 2 ödüle layık görüldü.


‘Nidapark Seyrantepe’ projesiyle En İyi Çok Katlı Konut kategorisinde, ‘Palladium...