28 / 03 / 2024

Tahir Akyürek kent projeleri

Tahir Akyürek kent projeleri

KONYA'nın marka kent olacağını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Turizm, sanayi, eğitim ve sosyal hayatta yapılacak çalışmalarla Türkiye'ye yeni bir model sunacağız" dedi.

Yeni imar kanunuyla neler değişecek?

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek,  yeni imar kanunu kapsamında “Parsel bazında imar tadilatı artık yapılamayacak” dedi…  

İmar kanunu teklifi Meclis'te!

AK Parti imar kanunu teklifini meclise sundu. İmar Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek teklif sonrası gelişmeleri anlattı...

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 TL sermaye bedeli ile Serhat Akyürek tarafından kuruldu.

Konya metro projesi yine ertelendi!

Konya'da son 3 yerel seçiminde Tahir Akyürek'in "vaatleri" arasında birinci sırada bulunan metro projesi yine ertelendi.

Konya Büyükşehir'den tarihe iz bırakacak kamulaştırma!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada Konya’daki problemli alanlara müdahale etmeyi sürdürdüklerini dile getirerek, Teksas Gazinosu olarak bilinen bina ile Meram Tavusbaba bölgesindeki opera binasının kamulaştırıldığını ve önümüzdeki günlerde yıkılacağını söyledi.

Konya Hüyük Şehir Konağı’nın temeli atıldı!      

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hüyük ilçesine kazandırılan yatırımlarda incelemeler yaparak ilçeye kazandırılacak şehir konağının temel atma törenine katıldı. 

Payitaht Müzesi Konya’ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,  Anadolu Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapan Konya’da ecdadın hatıralarını yaşatacak Payitaht Müzesi inşaatında incelemeler yaptı.

Konya'da 2017'de 253 tarihi eser restore edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında 253 tarihi eseri restore etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, restorasyon çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

Konya Payitaht Müzesi'nin temeli atıldı!

Konya Payitaht Müzesi'nin temeli atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek "Konya'mızda modern müze anlamdaki ilk müze olacak." ifadelerini kullandı.

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Tahir Akyürek Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

Tahir Akyürek kent projeleri Haberi

Tahir Akyürek kent projeleri

Konya'nın marka kent olacağını anlatan olacak KONYA'nın marka kent olacağını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Turizm, sanayi, eğitim ve sosyal hayatta yapılacak çalışmalarla Türkiye'ye yeni bir model sunacağız" dedi. 



Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, dünyaya yeni bir Konya modeli sunacaklarını söyledi. Başkan Akyürek, "Konya bir marka şehir konumunda. Artık Konya denince akla sadece Selçuklu, Meram, Karatay gelmeyecek; dünyada birçok ülkeden büyük, 40 bin 814 kilometrekarelik bir alanda tüm ilçeler, mahalle olan belde ve köyler gelecek. Konya tüm ilçeleriyle birlikte anüacak, topyekün bir marka haline gelecek" dedi. 



TARİHİ İPEK YOLU 

Akyürek, şunları söyledi: "Burası sadece bir şehir adı değü, aynı zamanda bir bölgenin de adıdır.Anadolu'ya 1069'dan itibaren gelmeye başlayan, Orta Asya'dan göçlerin de en önemli durağıdy. Burası, şehircilik geleneği eski olmasının...