26 / 04 / 2024

tahir akyürek konya projeleri

tahir akyürek konya projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, tüm ilçe merkezlerinde birer prestij cadde yapımını başlattıklarını belirterek, 28 ilçe merkezindeki yollar için yapılan ihale tutarının 160 milyon lira olduğunu söyledi.

Konya yeniden çekim merkezi haline geldi!

Vatandaşlarla buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın siyasi olarak da şehircilik, sanayi ve ticari olarak da güçlendiğini, yeniden çekim merkezi haline geldiğini söyledi.

Tahir Akyürek: Dünyaya yeni bir Konya modeli sunacağız!

Tahir Akyürek, Konya, kökenlerinde şehircilik olan bir bölgedir. Sadece bir şehir adı değil, aynı zamanda bir bölgenin de adıdır. Anadolu'ya 1069'dan itibaren gelmeye başlayan, Orta Asya'dan göçlerin de en önemli durağıdır'' dedi.

Tahir Akyürek: Konya model olacak!

KONYA'nın marka kent olacağını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Turizm, sanayi, eğitim ve sosyal hayatta yapılacak çalışmalarla Türkiye'ye yeni bir model sunacağız" dedi.

Tahir Akyürek: Konya'nın altyapı sorununu 2,5 yılda çözeceğiz!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada, Konya’nın 31 ilçesinde beldelerden başlayarak alt yapı çalışmalarını hızlandırdıklarını, su ve kanalizasyon sorununu 2,5 yılda çözeceklerini söyledi.

İmar Kanunu değişikliği ile yerel yönetimlerin yetkisi kısıtlanmayacak!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Akyürek, "İmar Kanunu'ndaki değişiklik teklifinde yerel yönetimlerin yetkisini kısıtlayan herhangi bir konu yoktur" dedi...

Yeni imar kanunuyla neler değişecek?

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek,  yeni imar kanunu kapsamında “Parsel bazında imar tadilatı artık yapılamayacak” dedi…  

İmar kanunu teklifi Meclis'te!

AK Parti imar kanunu teklifini meclise sundu. İmar Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek teklif sonrası gelişmeleri anlattı...

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 TL sermaye bedeli ile Serhat Akyürek tarafından kuruldu.

Konya metro projesi yine ertelendi!

Konya'da son 3 yerel seçiminde Tahir Akyürek'in "vaatleri" arasında birinci sırada bulunan metro projesi yine ertelendi.

Konya Büyükşehir'den tarihe iz bırakacak kamulaştırma!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada Konya’daki problemli alanlara müdahale etmeyi sürdürdüklerini dile getirerek, Teksas Gazinosu olarak bilinen bina ile Meram Tavusbaba bölgesindeki opera binasının kamulaştırıldığını ve önümüzdeki günlerde yıkılacağını söyledi.

Konya Hüyük Şehir Konağı’nın temeli atıldı!      

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hüyük ilçesine kazandırılan yatırımlarda incelemeler yaparak ilçeye kazandırılacak şehir konağının temel atma törenine katıldı. 

Payitaht Müzesi Konya’ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,  Anadolu Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapan Konya’da ecdadın hatıralarını yaşatacak Payitaht Müzesi inşaatında incelemeler yaptı.

Konya'da 2017'de 253 tarihi eser restore edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında 253 tarihi eseri restore etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, restorasyon çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

Konya Payitaht Müzesi'nin temeli atıldı!

Konya Payitaht Müzesi'nin temeli atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek "Konya'mızda modern müze anlamdaki ilk müze olacak." ifadelerini kullandı.

Tahir Akyürek Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

tahir akyürek konya projeleri Haberi

tahir akyürek konya projeleri


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe yatırımlarını başlatarak ilçe sakinleriyle buluştuğu İlçe Meclisi programlarına Altınekin, Sarayönü ve Kadınhanı’nda devam etti.

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Hüsniye Erdoğan, Muhammed Uğur Kaleli, Hacı Ahmet Özdemir, Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Kadınhanı Belediye Başkanı Memet Nuri Ödük, Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü yöneticileri, Meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı programlarda Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ve ilçe yatırımlar değerlendirilerek talepler alındı.


BAŞBAKAN ŞEHRİ OLMAK ÖNEMLİ


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun şehri olan Konya’nın özel bir misyonu bulunduğunu belirten Başkan Akyürek, “Konya’da doğmuş, büyümüş, Konya’nın değerlerini temsil eden bir başbakan Türkiye’yi yönetiyor. Bu Konya için tarihi bir fırsat. Şehrin her yerinde dört bir koldan yatırımlar devam ediyor. Konya,...