29 / 03 / 2024

Tahir Tellioğlu kim

Tahir Tellioğlu kim

Kredi faizleri ve tapu harçlarındaki indirimin konut sektöründeki yükü cüzi miktarda hafiflettiğini dile getiren İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, “Sektörde yüzde 50 maliyet artışı var. Geniş kapsamlı bir düzenleme gerekiyor” diye açıklama yaptı. 

Faizlerin düşmesi konut satışını rekor seviyeye çıkaracak!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, faizlerin düşürülmesiyle konut satışlarının rekor seviyeye çıkabileceğini belirtti. Tellioğlu ayrıca "Müteahhitlik hizmet yasasının çıkartılması gerekir" dedi.

İnşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, siyasi istikrarın inşaat sektörüne moral vereceğini belirterek, "Bugün itibarıyla artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açıktır" ifadesini kullandı.

Tahir Tellioğlu: Artık inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, seçimlerin demokrasi şöleni havasında geçtiğini belirterek, "Artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açıktır" dedi.

İMKON'dan yeni düzenleme talebi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınmasının inşaat sektörünün geleceğini olumlu etkileyeceğini belirtti.

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektörü olumlu etkilenecek!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınmasının inşaat sektörünün geleceğini olumlu etkileyeceğini belirtti.

Müteahhitlik yasası çıkarılmalı!

TOBB İnşaat Müteahhitleri Sektör Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat sektöründe kontrolsüz bir artış olduğunu belirterek, “İnşaattaki hızlı büyüme tekstilciyi, otomotivciyi müteahhit yaptı.

Tahir Tellioğlu: Yeni imar yasasına ihtiyaç var!

İMKON ve TİMFED Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en köklü olan projelerden biri olan Kentsel Dönüşüm uygulamasında hala sıkıntılar yaşandığını söyledi..

İnşaat sektörü sorunları bütüncül olarak ele alınmalı!

MKON, TOBB ve Çevre-Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa olarak yürütülen bir çalışma hazırladı. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tellioğlu 'İnşaat Sektörünün sorunları, kurumsal bir yapı altında, ‘bütüncül’ olarak ele alınmalıdır' dedi.

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektörünün 3'te biri çürük elma!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) tarafından Ankara'da düzenlenen "Türkiye 3. Genişletilmiş İnşaat Sektörü Değerlendirme ve İstişare Toplantısı" dün yapıldı...

İMKON: Müteahhitlik Hizmet Taslağı bir an evvel yasalaşmalı!

Türkiye Odalar ve borsalar birliği (TOBB) ile İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun (İMKON) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yürüttüğü 'Müteahhitlik Hizmet Taslağı' Bürokrat engeline takıldı.

İMKON'dan ekonomik paket değerlendirmesi!

İMKON'dan ekonomik paket değerlendirmesi geldi. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı ( İMKON ) Tahir Tellioğlu Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bugün açıklamış olduğu, Ekonomik Dönüşüm Programının, 2.paketini değerlendirdi.

Tahir Tellioğlu: Ön ödemeli konut almak hala riskli!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON ) Başkanı Tahir Tellioğlu, yazılı açıklamasında, Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkındaki Yönetmeliğin, Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdiğini anımsattı.

Tahir Tellioğlu: Konut almadan önce araştırın!

Uzun vadeli konut satışlarından ev alacaklara uyarı yapan İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, uzun vadeli krediyle gayrimenkul alan vatandaşın, konutun yapılacağı yerden yüklenici firmaya kadar tüm bilgileri edinmesi gerektiğini söyledi...

İMKON'dan uzun vadeli konut satışlarından ev alacaklara uyarı!

Ülkemizde maketten veya inşaatı devam eden projeler üzerinden, uzun vadeli satışlar yapılmaktadır. Bu satışlarda, halkımızın dikkat etmesi gereken önemli hususlar vardır. İMKON'dan uzun vadeli konut satışlarından ev alacaklara uyarı geldi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Öztel tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Fatih Öztel tarafından kuruldu.

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  250  bin TL sermaye bedeli ile  İsmail    Öztel tarafından kuruldu.

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON Başkanı oldu!

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimle Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı oldu.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tahir Tellioğlu, çimento ve demirde fiyat düzenlemesi talep etti!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat girdilerinde fahiş fiyat artışları yaşandığını dile getirerek, demir, çimento ve beton üreticilerinin acil fiyat düzenlemesine gitmesi gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşümde parsel bilmecesi!

Kentsel dönüşümde TOKİ ve Emlak Konut'un ada bazındaki projelerde ön plana çıkacağını söyleyen Tahir Tellioğlu, "Mahalle aralarında ve sokaklarda parsel bazlı yapılar yüzde 70'ini oluşturuyoruz. Bunları kim yapacak? Şartlar tekrar kontrol edilmeli, yoksa hedefe ulaşılamaz" dedi...

Tahir Tellioğlu kim Haberi

Tahir Tellioğlu kim

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre konut kredi faizlerindeki indirim ile tapu harçlarının düşürülmesinin sektöre cüzi bir katkı sağladığını belirten İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, “Sektördeki diğer giderler yüzde 50 maliyet artışı sağlarken bankalardaki faiz indirimi ve tapu harcındaki indirim sadece yüzde 10’unu hafifletti” dedi. İnşaat sektörünün seçim sonrasını beklediğini vurgulayan Tellioğlu şunları ifade etti:

“Ülkemizde son zamanlarda farklı sektörlere yönelik bir kısım iyileştirme politikaları uygulandı. Maalesef inşaat sektörümüzle ilgili yapılan düzenlemeler sektörden kopuk düzenlendiği için kısmen faydalı olsa da sektörün ihtiyaçlarını tam anlamda çözmedi. Birçok seçim vaadi yapılmasına rağmen kamu müteahhitlik sektöründe özellikle fiyat farkı kararnamamesi verilmedi. Özel sektörde de döviz artışlarının yanında faizlerde küçük de olsa düşüş olması beklentileri karşılamadı.

İNDİRİM YÜZDE 10’U HAFİFLETTİ

Demir fiyatları ve...