20 / 04 / 2024

Tahir Tellioğlu müteahhitlik

Tahir Tellioğlu müteahhitlik

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (IMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, “Sektördeki çürük elmaları temizleyebilmek için ‘müteahhitlik hizmet yasası’nın bir an önce TBMM gündemine alınması gerekiyor” dedi..

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

Kılıçdaroğlu’ndan müteahhitlere sert çıkış! Her önüne gelen müteahhitlik yapamayacak, diploması olmayana izin yok!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu her gönüne gelenin müteahhitlik yapamayacağını belirterek göreve gelir gelmez bunu bir kurala bağlayacaklarını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, müteahhitliğin de bir diploması, sınavı olması gerektiğini savundu.

İnşaat sektöründen zamlı fiyatlara tepki!

İnşaat sektörünün önemli girdilerinden olan çimentodaki yüksek oranlı fiyat artışları, müteahhitlerin tepkisine neden oldu. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitleri, yüksek girdi fiyatlarına karşı müteahhitlere inşaat durdurma çağrısı yaptı.

Kayaoğlu Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli Mert Uğur Kaya tarafından kuruldu.

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON Başkanı oldu!

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimle Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı oldu.

2021'de ev fiyatları artacak mı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki faaliyetleri TBMM'de!

Müteahhitlik firmalarının yurtdışındaki faaliyetleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kasranoğlu tarafından kuruldu.

Tahir Tellioğlu, çimento ve demirde fiyat düzenlemesi talep etti!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat girdilerinde fahiş fiyat artışları yaşandığını dile getirerek, demir, çimento ve beton üreticilerinin acil fiyat düzenlemesine gitmesi gerektiğini söyledi.

On binlerce müteahhit meslekten men edilebilir!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitlerin sınıflandırılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Liber Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liber Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Yusufoğlu ve Turan Yusufoğlu ortaklığında kuruldu.

Tahir Tellioğlu müteahhitlik Haberi

Tahir Tellioğlu müteahhitlik

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (IMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, “Sektördeki çürük elmaları temizleyebilmek için ‘müteahhitlik hizmet yasası’nın bir an önce TBMM gündemine alınması gerekiyor” dedi. Tellioğlu yaptığı açıklamada, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisi için vazgeçilmez olduğunu söyledi. 1 Sermaye gücü olmalı Doğrudan veya dolaylı herkesi ilgilendiren sektörde bugüne kadar düzenli bir sistemin oluşturulmadığını savunan Tellioğlu, “Türkiye’de her önüne gelen müteahhitlik yapabiliyor. Bu da hem bizi hem de vatandaşlan mağdur ediyor” diye konuştu. Türkiye’de 300 bine yakın müteahhit olduğunu hatırlatan Tellioğlu, sayının bu kadar yüksek olmasının mesleki bir  çerçeve ve kanun olmamasından kaynaklandığını aktardı. Tellioğlu, yeterli sermaye gücü olan bir kişinin, hiçbir kanuna tabi olmadan istediği gibi “ben müteahhidim” diye ortaya çıkıp konut veya iş yeri yapabildiğine dikkati çekti. Teknik, sermaye gücü ve...