19 / 04 / 2024

Tahsin Babaş

Tahsin Babaş

TOKİ tarafından Doğu Çevre Yolu yanına emekliler için inşa edilecek konutların yükseleceği alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı da Meclis üyelerince oybirliğiyle kabul edildi.

Kastamonu Kırık Barajı'nın ihalesi belli oldu!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Kırık Baraj hakkında "Bunlar rekolteyi arttıracak. Pancar üreticisini ciddi manada destekleyecek bir proje. Bugün bize müjdeli haberi verdiniz. İhale belli oldu” dedi.

Tahsin Babaş, Kastamonu Kuzeykent'ta imar planlarını anlattı!

Kuzeykent Mahallesi sakinleriyle revize imar planı istişare toplantılarını sürüyor. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, revize imar planı doğrultusunda vatandaşların taleplerini aldı.

Tahsin Babaş: İmarı halkla buluşturacağız!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Kuzeykent'e yapılacak revize imar planı çalışması hakkında bilgi verdi. Babaş: '' Spekülasyonlara izin vermem'' şeklinde konuştu.

Tahsin Babaş Kastamonu'nun vizyon projelerini anlattı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Maliye Bakanı Naci Ağbal'ı makamında ziyaret etti. Başkan Babaş, Bakan Naci Ağbal'a kent merkezinde cazibe alanı oluşturmaya yönelik projelerini bir bir anlattı.

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatı sürüyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, inşaat çalışmalarının devam ettiği 400 yataklı Kastamonu Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Kaba inşaatı biten hastanenin Mayıs ayına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Kastamonu'da asgari ücretlilere konut müjdesi!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, asgari ücretle çalışanlara TOKİ Konut projesinin olduğunu söyledi. Babaş, cezaevinin arka kısmında kalan alandaki 160 bin metrekarelik arazinin kullanılabileceğini söyledi.

Kastamonu Nasrullah Meydanı kentsel tasarımı sonlandı!

Kastamonu'da Nasrullah Meydanı, Kastamonu Belediyesi tarafından çevre düzenleme projesinde sona gelindi. EPA Mimarlık ve Şehircilik Atölyesi tarafından yapılıyor.

Kastamonu'da tarihi konaklar restorasyona giriyor!

Kastamonu'nun tarihi konaklarına sahip çıkarak bir yıl içinde 5 adet tarihi konak satın alan Başkan Babaş, konakların restorasyon çalışmalarına hız verdi. Hüma Hatun ve Aktekke Konakları'nın iç restorasyon çalışmaları törenle başlatıldı.

Kastamonu Dünya Miras Listesinde yerini alacak!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yapacakları çalışmalarla Kastamonu'nun hak ettiği Dünya Miras Listesinde yerini alacağını söyledi. Babaş, "Maliyet olarak da sadece proje çizilmesinin yaklaşık 10 milyon TL'lik bir maliyeti tutabilir'' dedi.

Tahsin Babaş: Kastamonu'yu dünya şehri yapacağız!

Tahsin Babaş. Kastamonu'daki tarihi eserleri dirilterek ve şehre yeni eserler kazandırarak Kastamonu'yu bir 'Dünya Şehri' yapacaklarını belirtti. Babaş, "Kentsel dönüşüme rantsal dönüşüm denilmesini ben, hiçbir aday arkadaşıma yakıştıramıyorum." dedi.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Kastamonu'ya 200 milyon TL'lik yatırım!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş yaptığı açıklamada “Hayata geçireceğimiz dev projelerimizin ihalesi için gerekli talimatları verdik ve çalışmalar başladı. Bu doğrultuda yaklaşık 200 milyon TL’lik yatırımın startını vermiş olacağız” dedi.

Baba Taahhüt İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Taahhüt İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Ticaret Limited Şirketi Mehmet Baba tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu’nda sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu’nun inşaatını tamamladı.

KastaMall projesinde çalışmalar sürüyor!

Kastamonu'ya 3 yılda 140 milyon TL yatırım yapıldığını açıklayan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, KastaMall projesi hakkında bilgi verdi.

Kastamonu'ya 3 yılda 140 milyon TL yatırım yaptık!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 228 kategoride toplam 957 proje üzerinde çalıştıklarını, üç yıl içinde toplam 140 milyon TL’yi aşan yatırım gerçekleştirdiklerini ve Kastamonu için özel projelerinin süreceğini söylüyor...

Ümit Bozdoğan 3. kez baba oldu!

Daha önce SOYAK, Makro İnşaat ve TORKAM İnşaat'ta satış ve pazarlama yöneticisi olarak görev yapan Ümit Bozdoğan 3. kez baba oldu.

Tahsin Babaş: Kentsel dönüşüm, ada bazında uygulanıyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Belediye Meclis toplantısında imarla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Emrullah Turanlı ile Tahsin Ertuğruloğlu karşı karşıya geldi!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı ile Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu rüşvet iddiası nedeniyle karşı karşıya geldi.

Tahsin Babaş Kuzeykent imar planlarını anlattı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent imar planlarını anlattı.

Kastamonu'nun projelerine MÜSİAD desteği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti. MÜSİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, bölgedeki projelere destek verdiklerini açıkladı.

Kastamonu'ya engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 18 yaşındaki otizmli Alideniz Uğur'un resim sergisini izledi. Babaş, sergide Engelsiz Yaşam Merkezi'nin müjdesini verdi. Merkez için ihaleye çıkılacağını belirtti.

Balçova arsa mağdurlarından Noel baba ve Dalton'lu 1 Nisan eylemi!

Balçova Arsa Mağdurları, 1 Nisan Şaka Günü'nde, mağduriyetlerini ve tepkilerini Noel baba ve Dalton kardeşler kılığında gösterdi.

Tahsin Babaş Haberi

Tahsin Babaş

Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantılarını tamamladı. Belediye Başkanı Tahsin Babaş başkanlığında önceki akşam gerçekleşen toplantıda imar konuları görüşüldü. TOKİ tarafından Doğu Çevre Yolu yanına emekliler için inşa edilecek konutların yükseleceği alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı da Meclis üyelerince oybirliğiyle kabul edildi. Belediye Meclisi ayrıca, 2017 Temmuz ayında şehiriçi toplu taşıma işi için yeniden ihaleye çıkılması için Encümen'e yetki verdi. Toplu taşıma işini yürütmekte olan Kastamonu Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanlığı'nın 10 yıldır sürdürdüğü hizmet sözleşmesi bu yıl sona eriyor. 


Kastamonu...