26 / 04 / 2024

tahtakale Ebruli Ispartakule iletişim bilgileri 

tahtakale Ebruli Ispartakule iletişim bilgileri 

Sıtar İnşaat, Aslan Yapı, Torkam İnşaat Adi Ortaklığı imzası taşıyan Ebruli Ispartakule Evleri'nde lansman dönemine özel daireler 446 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor..

Ebruli Başakşehir resmen başlıyor! 738 konutluk yeni proje!

Ebruli Başakşehir projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL olarak açıklanan projede 738 konut ve 25 ticari ünite yer alıyor. 

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte Ekonomist Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Ebruli Kayaşehir'de 60 ay vade 1.20 faiz fırsatıyla!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir projesinde, bankasız, kefilsiz, senetsiz 60 ay 1.20 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

TEM34 Tahtakale'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden TEM34 Tahtakale'nin kesin kabulü yapıldı ve Kesin Kabul Tutanağı 2 Haziran 2022'de onaylandı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Avcılar İlçesi,Firüzköy(Tahtakale) Mah,Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Rev. Uygulama İmar Planına Yapılan İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

tahtakale Ebruli Ispartakule iletişim bilgileri  Haberi

tahtakale Ebruli Ispartakule iletişim bilgileri 

47 bin 168 metrekare arsa alanına sahip olan Ebruli Ispartakule projesi  İstanbul Ispartakule'de hayata geçiriliyor. Proje 724 daire ve 52 ticari üniteden meydana geliyor. 

Sıtar İnşaat, Aslan Yapı, Torkam İnşaat Adi Ortaklığı imzası taşıyan Ebruli Ispartakule Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 28 katlı bloklar şeklinde tasarlandı. 
 

600 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Ebruli Ispartakule'de Emlak Konut GYO’nun yeni kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat vererek, 84 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor.    

Anahtar teslimleri 2020 yılı içinde yapılacak olan Ebruli Ispartakule Evleri'nde lansman dönemine özel daireler 446 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.    
 
 

Ebruli Ispartakule nerede? İşte lokasyon!

İstanbul Ispartakule'de yükselen Ebruli Ispartakule Evleri, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika, Kuzey Marmara bağlantı yoluyla Yavuz Sultan Selim...