19 / 04 / 2024

Taksim AKM Yeni Yapı

Taksim AKM Yeni Yapı

Yeni Yapı İnşaat, Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi ile Küçükçekmece ve Sütlüce'deki şantiyelerinde görevlendirmek üzere mühendis, mimar ve teknikerler arıyor... İşte inşaat sektöründe iş ve kariyer fırsatları

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Taksim AKM açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yenilenen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Ankara'dan İstanbul'a geldi ve Cumhuriyet'in 98. yılında hizmete açılan AKM binasındaki törende yer aldı.

Taksim AKM projesi nasıl hayata geçti? 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yenilenen Taksim AKM projesinin arka planını ve projenin detaylarına ilişkin bilgileri aktardı. 

Yeni AKM ne kadara mal oldu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'ni ve Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal’ın AKM ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Taksim AKM bugün açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM), bugün açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Taksim AKM yarın açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek.

AKM'nin açılışı için geri sayım başladı!

2019 yılında inşasına başlanan AKM'nin rötuş işlemleri tamamlandı. Yeni kültür merkezi 29 Ekim'de açılacak. 

Taksim AKM'de son rötuşlar yapılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak. 

Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı tamamlanmak üzere olan AKM'nin 29 Ekim tarihinde açılacağını açıkladı.

AKM'de son rötuşlar yapılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanıyor. Dev projede son rötuşlar yapılıyor. 

AKM'nin inşaatı tamamlanıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. 

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Yeni AKM'de sona gelindi!

Yeni AKM'nin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belirlendi. İstanbul, dünya standartlarına sahip olan merkezine 29 Ekim'de kavuşacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AKM'yi anlattı...

Taksim AKM Yeni Yapı Haberi

Taksim AKM Yeni Yapı


Yeni Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yeni şantiyelerinde çalıştırılmak üzere mühendisler, mimarlar teknikerler alacak. Taksim'de bulunan Atatürk Kültür Merkezi, Küçükçekmece'de bulunan belediye hizmet binası ve Sütlüce'deki İTO Üniversitesi şantiyelerinde çalıştırılmak üzere mühendisler, teknikerler, mimarlar alınacak


Yeni Yapı İnşaat, inşaat mühendislerinde teknik ofis-şantiye şefliğini en az 10 yıl yapmış olmasına dikkat ediyor. Kaba yapı işlerinde ise en az 5 yıl tecrübe arıyor. 


Yeni Yapı İnşaat'ın mimarlarda ise mimari ofis şefliğin en az 10 yıl deneyim ve mimari ofiste çizim yapacak olması özelliği arıyor.


Teknikerlerde aradığı özellikler ise ince yapı işlerde en az 5 yıl uygulama tecrübenin olması olarak belirtiyor. 


Yeni Yapı İnşaat'ın elektrik mühendislerinde aradığı özellikler ise saha ve hakedişlerde çalışacak olmasını ve 10 yıl deneyimli olmasını istiyor.


Elektrik teknikeri pozisyonuna başvuruda bulunacak adayların en...