25 / 04 / 2024

taksim projesi son durum

taksim projesi son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yaptığı açıklamada, " Danıştay’ın durdurduğu Taksim projesi için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi oturup bu konuda yeniden bir karar verecek ” dedi.

Mahkemeden Topçu kışlası kararı: Onayı uygundur!

Radikal Gazetesi' nden Elif İnce 'nin haberine göre, Beyoğlu’ndan sorumlu 2 No’ lu Koruma Kurulu’nun ‘kamu yararına aykırı’ diyerek reddettiği Topçu Kışlası projesi, yeniden gündemde.

Taksim projesi nedir?

Son günlerde gündemden düşmeyen Taksim projesi nedir? Projenin detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Taksim Meydanı'nın trafikten arındırılarak yayalaştırılmasını öngören projenin yüzde 50'si tamamlandı...

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

İstanbul'da markalı konut projesi son iki yılda yüzde 14 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin araştırmasına göre; 2019 yılı Haziran ayı sonunda İstanbul’da markalı konut projesi sayısı 1.610 olarak belirlendi...

Lotus Office, Bursa'da yükseliyor!

Lotus Office projesi son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer'de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor. Projede 190 ofis ve 16 mağaza bulunuyor...

Antalya 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hızla süren Varsak- Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi’nde dün itibariyle ray kaynak işlemine ve katener direk imalatına geçildi.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Kanal İstanbul iptal mi oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında yüzde 70-80 tamamlanma oranına gelmiş yatırımların bitirileceğini açıkladı. Erdoğan sıfırdan yatırım düşünülmediğini belirtti. Kanal İstanbul projesi son 7 yıldır kamuoyunun gündeminde. Bölgedeki arazilerin fiyatı ciddi şekilde

Vadİstanbul AVM bünyesinde 700 marka olacak!

Vadİstanbul projesi son yılların en yüksek doluluk oranı ile açılan AVM'si oldu. İstanbul’un kuzey ormanlarının yanı başında yükselen Vadİstanbul'da 700 marka yer alacak. İnvest İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bahattin Uçar Vadİstanbul AVM’yi anlattı. İşte o yazı....

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi son sürat devam ediyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın yer aldığı proje 2018 yılında tamamlanacak.

taksim projesi son durum Haberi

taksim projesi son durum


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TOKİ’nin dar gelirli insanlar için ekonomik nedenle yüksek bina yaptığını, çok katlı binaların büyükşehirlerde kaçınılmaz olduğunu, yüksek bina yapıldığında yeşil alanın arttığını söyledi. İstanbul’da bir mimarın kendisine 2 kattan fazla kat verme ve yüksek yerleri yık dediğini hatırlatan Güllüce, “Bütün bunlar güzel ama İstanbul’u iki kata indirdiğiniz zaman taa Kızılcıhamam’a gelirsiniz” yorumunu yaptı. “İnsanlar hem AVM’de dolaşıyor, hem de bunlar olmasın istiyor” diyen Güllüce Taksim’de yürütmeyi durdurma kararı konusunda da Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda yeniden bir karar vereceğini vurguladı.


TOKİ dargelirli için var


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Meclis kulisinde kentsel dönüşümden, TOKİ binalarına dönük eleştirileri, Taksim Yaya Projesi’nin durdurma kararı, konut fiyatlarının yüksekliğine kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Kendisinin Validebağ Korusu’nun yanında 4...