25 / 04 / 2024

taksim yayalaşıyor

taksim yayalaşıyor

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi kapsamında Cumhuriyet ve Tarlabaşı Caddeleri arasında yer alan dalış tünellerinde arkeolojik kazı yapılması istendi.

Taksim AKM bugün açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM), bugün açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Taksim AKM yarın açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek.

Taksim Cami bugün açılıyor!

Merakla beklenen Taksim Camii bugün cuma namazının ardından ibadete açılıyor...

Taksim Camii yarın ibadete açılıyor!

2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Taksim Cami yarın ibadete açılıyor.

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Taksim Camisi bu Cuma açılıyor!

4 sene önce temeli atılan Taksim Cami açılışa hazırlanıyor. Cami Ramazan'ın son Cuma'sında ibadete açılacak. 

Taksim Camii'nde açılış hazırlığı: Son düzenlemeler yapılıyor!

Taksim'de inşası biten ve bu cuma günü ibadete açılacak olan camide son düzenlemeler yapılıyor. İç mekandaki çalışmaların çoğunlukla tamamlandığı caminin çevre düzenlenmesinde son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Taksim Cami açılışa hazırlanıyor!

4 sene önce temeli atılan Taksim Cami açılışa hazırlanıyor. Cami Ramazan'ın son Cuma'sında ibadete açılacak. 

Taksim Cami ramazanın son cuması ibadete açılıyor!

Taksim'de temeli 4  sene önce atılan ve son hazırlıkların yapıldığı cami, ramazan ayının son cuma günü ibadete açılıyor.

Çözüm Tasarruf yabancılar için Taksim'de şube açıyor!

Çözüm Tasarruf, yeni bir şube açılışı için hazırlık yapıyor. Yeni şubede yalnızca yabancı müşterilere hizmet verilecek. Şube Taksim'de açılıyor ve ismi de Taksim Global olacak...

Taksim İlkyardım Hastanesi 11 Haziran'da açılıyor!

2015 yılında yenilenmek için yıkılan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 11 Haziran'da hizmete girmesi planlanıyor...

Taksim 360’ta ilk teslimler Aralık'ta başlıyor!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360'da ofis bölümlerinin ilk teslimleri Aralık’ta başlıyor. Taksim 360'ın ofis ve rezidans bölümlerine kişiye özel hazırlanan ödeme planları ile sahip olmak mümkün...

Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Beyoğlu Taksim 360 Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor.

taksim yayalaşıyor Haberi

taksim yayalaşıyor



İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi kapsamında Cumhuriyet ve Tarlabaşı Caddeleri arasında yer alan dalış tünellerinde arkeolojik kazı yapılmasını istedi. Daha önceki yıllarda, Taksim Cumhuriyet Caddesi kazılarında Ceneviz Mezarları, AKM inşaatında ise 5. yüzyıl lahitleri...