26 / 04 / 2024

taksit center istanbul

taksit center istanbul

Beylikdüzü'nün en büyük, Türkiye'nin ise ikinci büyük alışveriş merkezi olacağı açıklanan İstanbul Taxit Center, 125 bin metrekarelik alanda hayata geçiriliyor.

İstanbul'da 208.5 milyon TL'ye imarlı arsa! Yüzde 40 peşinatla 5 taksit imkanı!

İstanbul İli Pendik Belediyesi Başkanlığı, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 5 taksit imkanı sağlanıyor.

Lüks İstanbul 10 yıla varan taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Lüks İstanbul projesinde 10 yıla varan taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Lüks İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Keleş Center'da yarısı peşin, kalanı taksit fırsatı! Hemen teslim tapu! 

Keleş Center, Keleş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

İstanbul'un o ilçesinde yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli'de yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Pendik'teki arsanın fiyatı ne kadar? 

Autogross İstanbul'da yüzde 25 peşinatla 24 ay taksit! Yıl sonunda teslim!

İstanbul'un en merkezi OTOAVM'si" sloganı ile tanıtılan Autogross İstanbul'da yüzde 25 peşinatla 24 ay taksit imkanı sağlanıyor.  

İstanbul'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla 3 arsa satılıyor! 842 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Küçükçekmece, Kağıthane ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 3 arsayı 842 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Arsa satışında yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sunuluyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! 485 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksit imkanıyla! 

İstanbul Çevre İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul'un 4 ilçesindeki 5 arsa ve 2 konut 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 8 taksit imkanıyla satışa sunuyor. 

İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 4 taksit imkanıyla! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un Kadıköy ve Kartal ilçesinde yer alan bir konut ile iki arsayı 4 taksit imkanıyla 850 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul'da satışlar başladı! Dükkan alacaklara 18 taksit fırsatı!

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'sinde satışlar başladı. Fiyatları 12 milyon Türk Lirası'ndan başlayan dükkanlar için 18 taksit imkanı sunuluyor.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Deniz İstanbul Sedef Konakları'nda yüzde 25 peşinatla 48 ay taksit imkanı!

Keleşoğlu Holding tarafından Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul Sedef Konutları 2. Etap'ında yer alan daireler alıcılarını bekliyor. Projede satışa sunulan dairelerde 48 ay taksit imkanı bulunuyor.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Skyland İstanbul taksit ödemeleri!

Skyland İstanbul taksit ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

taksit center istanbul Haberi

taksit center istanbul


Birbirinden ünlü bir çok markanın yer alacağı Taxit Center, her markanın metrekare olarak en büyük outlet mağazasını tek çatı altında toplamayı hedefliyor. Taxit Center'ın hali hazırda 250 bin kişilik bir nüfusa hitap ettiği ve bulunduğu bölgede yakın zamanda hayata geçecek diğer konut projeleri ile yaklaşık 500 bin kişiye ulaşacağı düşünülüyor. Taxit Center'da; 2 kat kapalı otapark, kat mağaza alanı ve son iki katta da 100 adet rezidans daire bulunuyor. 55 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan proje 205 farklı metrekarede mağazaya sahip. Ana temasını alışveriş kadar eğlenceye de konumlandıran Taxit Center, 700 metrekarelik alanla Türkiye'deki alışveriş merkezleri arasında en büyük buz pistine sahip olacak. Taxit Center, düzenlenecek turnuvalara, özel gösterilere ve okulların buz hokeyi takımlarının yapacağı maçlara da...