25 / 04 / 2024

talas belediyesi çevre düzenleme çalışmaları son durum

talas belediyesi çevre düzenleme çalışmaları son durum

Talas Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde başlayan çevre düzenleme çalışmalarında önce greyderler araziyi düzeltip yabancı maddelerden arındırıyor. Ardından personel son rötuşları yapıp görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor...

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında 96 bina yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv yapı alanı ilan ettiği Davutkadı Mahallesi'ndeki dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Talas Belediyesi Kayseri'de taksitle arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Elazığlı depremzedelerin sözleşmelerine dava açmama şartı eklendi iddiası!

Elazığ’da yaşanan depremde evleri yıkılan mülk sahiplerinin birçoğu, sorumlulukları bulunduğu iddiasıyla, Elazığ Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) aleyhinde haklarını aramak amacıyla dava açtı.

Diyarbakır Fiskaya’da kentsel dönüşüm uzlaşmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, riskli alan ilan edilen Fiskaya'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

İzmir Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

İzmir Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan kentsel dönüşüm planları için çalışmalara başladı. 

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Kayseri Talas Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 16 milyon 638 bin 500 TL'ye satıyor...

 Antalya Kepez'e modern okul müjdesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Kepez'e 24 derslikli ortaokul inşa etmek için kolları sıvadı. 

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

talas belediyesi çevre düzenleme çalışmaları son durum Haberi

talas belediyesi çevre düzenleme çalışmaları son durum


Kayseri'nin Talas Belediyesi, ilçe genelinde görüntü kirliliği teşkil eden boş arazilerin çevre düzenleme çalışmasına devam ediyor. 


Mevlana Mahallesi'nde başlayan çevre düzenleme çalışmalarında önce greyderler araziyi düzeltip yabancı maddelerden arındırıyor. Ardından personel son rötuşları yapıp görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor. 


Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçe genelinde boş ve metruk arazilerin göze nahoş görüntü sergilediğini belirterek, hava şartlarının müsait olduğu günlerde çalışmalar yaptıklarını söyledi. Başkan Yıldırım, bu çalışmaları belirli periyotlarla yaptıklarını hatırlatarak, "Hızla gelişen ve büyüyen Talas'ta bina ve sokak aralarında kalan boş arazileri atıklardan temizleyerek görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz" dedi. 


Başkan Yıldırım, arazi temizliğinin yanı sıra çalışmaların aynı zamanda bozulan ve patlayan yollarda yama çalışmalarıyla devam ettiğini sözlerine ekledi.


Malatya Son...