29 / 03 / 2024

Talas Yaşam Merkezi son durum

Talas Yaşam Merkezi son durum

Talas Belediyesinin arsasına Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılacak olan Talas Yaşam Merkezinin temelleri yarın atılacak.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Talas Sosyal Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talaslıların sabırsızlıkla beklediği Talas Sosyal Yaşam Merkezi’ni yakında hizmete açacak. 

Talas Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Sosyal Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Talas Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Hayata geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talas Sosyal Yaşam Merkezi'nin temelini attı.

Talas Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Talas Belediyesinin arsasına Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılacak olan Talas Yaşam Merkezinin temelleri yarın atılacak.

Talas'a sosyal yaşam merkezi ve meslek akademisi geliyor!

Büyükşehir Belediyesi Talas’a yapılacak iki önemli yatırımın temellerini bu hafta atıyor. Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nin temeli 6 Temmuz Perşembe günü atılacak.

Kayseri Talas'a yeni sosyal yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas'a yeni bir sosyal yaşam merkezi inşa ediyor.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ne yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Marmara Ereğlisi ilçesinde yapılacak olan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde' kendine bakamayacak kadar düşkün olmayan engelli bireylerin faydalanabileceğini belirtti.

Sivas Termal Yaşam Merkezi devremülk fiyatları!

Sivas Termal Yaşam Merkezi, Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik mevkiinde inşa ediliyor. Projede inşa edilen devremülkler yılbaşında teslim edilecek.

Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde 8 bin 100 TL'ye devremülk!

Sivas Yıldızeli'de hayata geçen Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde devremülk fiyatları 8 bin 100 TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler yılbaşında teslim edilecek.

Şanlıurfa Akçakale'ye yaşam merkezi yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde park ve inşaatlarda barınan yaklaşık bin 500 Suriyeli, belediye tarafından hazırlanan yaşam merkezine yerleştirildi. Akçakale Belediyesi, sığınmacılara tahsis ettiği tır garajını "İlk Adım Yaşam Merkezi"ne dönüştürdü.

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Proje, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

Talas Yaşam Merkezi son durum Haberi

Talas Yaşam Merkezi son durum

İçerisinde birçok sosyal donatıyı bulunduran Yaşam Merkezi kısa zamanda tamamlanarak Talaslıların hizmetine sunulacak. Yaşam Merkezinin temel atma töreni yarın saat 11.00’de yapılacak.  Bahçelievler Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın karşısına yapılacak olan sosyal yaşam merkezinde kadın ve erkeklerin kullanabileceği iki adet yüzme havuzu, iki adet fitness salonu, oyun salonu, KAYMEK kurslarının verilebileceği 8 adet derslik ve iki adet bilgisayar odası yer alıyor.


Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaşam merkezinin proje vaatleri arasında olduğunu hatırlatarak, “Bu hafta Talas’ın haftası. Talas’ta yatırımlar, açılışlar sürekli devam ediyor. Bu haftada özellikle 3 tane açılış programımız var. Sosyal Yaşam Merkezi, Büyükşehir Belediyemizin, Talas Belediyesi arsasına kazandıracağı çok büyük bir yatırım. Bizimde proje vaadlerimizden biriydi. Burada bay ve bayanlar için yüzme havuzu, fitness salonu ve eğitim merkezi...