29 / 03 / 2024

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat adres 

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat adres 

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Akdemir tarafından kuruldu.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Apple'ın yükselişi telefon devinin aşağı çekti! Bir dönemin yıldızı şirket 14 bin kişiyi işten çıkarıyor

Telekomünikasyon devi Nokia, maliyetleri keskin bir şekilde azaltmak amacıyla 2026 sonuna kadar 14 bin çalışanını işten çıkarmayı planları arasına aldı. İşte tüm detaylar...

Güçlü bir fiber alt yapı olmadan 5G’ye geçmek mümkün değil!

Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER), 5G teknolojisinin fiber internet altyapısı ile hayata geçeceğine dikkat çekerek, fiber internet altyapısının yaygınlaşması ve güçlendirilmesi konusunda uyardı.

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Lutfi Demirhan tarafından kuruldu.

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

Türk Telekom en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurusu açıldı; İşte başvuru şartları

Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, genişleme ve güçlendirme hedefleri doğrultusunda en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurularını başlattı. 14 bin TL maaşla işe alımlar başlıyor. İşte başvuru şartları...

Döviz yatırımcıları dikkat! 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı

Birikim yapan vatandaşların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri halinde olan döviz, yaklaşık son iki senedir sert dalgalanmalar sebebiyle yatırımcıları ve piyasayı tedirgin ediyor. Bankalararası Finansal Telekomünikasyon Derneği, Euro ile alakalı çarpıcı bir veri paylaştı. İşte ayrıntılar

Rekor sayıda işten çıkarma sonrasında Vodafone'da borsa krizi 

İngiliz telekomünikasyon firmasının rekor sayıda işten çıkarma planlarını açıklamasının ve serbest nakit akışında düşüş öngörmesinin ardından Salı günü hisse senetleri %7′den fazla düştü.

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Herkes dikkatli olsun! Telekom operatörlerinden ortak açıklama geldi!

Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği’nden yapılan açıklamada Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone enerji iletimi konusundaki onarım çalışmalarına devam ederken, bölgeye sevk edilen mobil baz istasyonlarıyla iletişim sağlanmaya çalışılıyor.

Turkcell’den gündeme bomba gibi düşecek kampanya! Bu kampanya aklınızı başınızdan alacak!

Yıllardır telekomünikasyon sektöründe hizmet veren ve bulunduğu pazarda ciddi bir paya sahip olan Turkcell, insanların ekonomik kriz ve yükselen enflasyon karşısında yaşadıkları mağduriyetleri bir nebze olsun giderebilmek adına yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

T-Mobile da skandal! Milyonlarca kullanıcının bilgisi çalındı!

Bir kablosuz telekomünikasyon şirketi olan T-Mobile, bilgisayar korsanlarının veri ihlalinde yaklaşık 37 milyon faturalı ve ön ödemeli müşterinin bilgilerini çaldırdığını itiraf etti.

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat adres  Haberi

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat adres 

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Akdemir tarafından kuruldu.

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...