16 / 04 / 2024

Tamara Ecclestone\'un evi

Tamara Ecclestone\'un evi

Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone 125 milyon dolar değerindeki evine taşındı

Birden çok evi olanlara yüzde 1 oranında vergi gelecek! Ünlü ekonomistten seçim sonrası için ev sahiplerine kötü haber!

Geçtiğimiz günlerde sık sık gündem olan konutta yeni vergiler, ev sahiplerinin tepkisini çekmişti. Ünlü ekonomist Şeref Oğuz, seçimlerden sonra birden çok evi olanlara yüzde 1'ler seviyesinde vergi geleceğini belirtti. İşte Şeref Oğuz'un o açıklamaları...

Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti?

Burç Okumuş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 'Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti' sorusunun yanıtı ile ilgili teorilerini paylaştı. İşte Burç Okumuş'un o paylaşımı...

TOKİ'den emekliye ve evi olmayana ucuz konut müjdesi geldi! 81 ilde yüz binlerce konut 10 bin lira peşinatla satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, alt ve dar gelir grubu, emekliler ve evi olmayan vatandaşlar için başlatacakları konut kampanyasının detaylarını açıkladı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Al Capone'un evi 15.5 milyon dolara satılıyor!

Al Capone'un son nefesini verdiği konut 15.5 milyon dolara alıcı buldu. 700 metrekare büyüklüğe sahip evde toplam 7 oda ve 7 banyo yer alıyor.

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Mehmet Akif Ersoy'un'un evi müze oldu!

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Mısır Apartmanı'ndaki 13 numaralı dairesi müze olarak yeniden hayat buldu.

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Mimar Bruno Taut’un İstanbul'daki evi satışa çıktı!

Mimar Bruno Taut’un 1938 yılında inşa ettiği İstanbul’un ikonik evi, 95 milyon TL’ye satışa çıkmıştı. Evin ilanının internet sitesinden kalkması, ‘Yeni alıcısını buldu’ dedikodularına neden oldu. Bruno Taut ise kendisi için yaptığı evde yalnızca birkaç ay oturabildi.

Demet Özdemir'in evi görenleri büyüledi! 

Demet Özdemir, son dönemin adından en çok söz ettiren isimleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncu Beykoz'da İstanbul'un lüks sitelerinden birinde oturuyor. İşte Demet Özdemir'in evi...

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Tamara Ecclestone\'un evi Haberi

Tamara Ecclestone\'un evi

İngiltere'nin en zengin dördüncü adamı olan Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone 12 yatak odalı evine taşındı. 125 milyon dolar değerindeki ev Bel Air'de yer...