19 / 04 / 2024

Tamara Ecclestoneun malikanesinin içi

Tamara Ecclestoneun malikanesinin içi

Tamara Ecclestone’un (30), Londra’da 57 odalı malikânesinin içi görüntülendi. 25 milyon sterlinden (91 milyon TL) , iç ve dış düzenlemeleri sonrası 70 milyon sterlin (254 milyon TL) değerine ulaşan malikâne, kentin en lüks caddesinde yer alıyor...

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ulutaş tarafından kuruldu.

Chris Hemswoth ve Elsa Pataky, Byron Bay'deki malikanelerini satıyor!

Avustralyalı ünlü oyuncu Chris Hemswoth ve ünlü İspanyol model Elsa Pataky çifti, 20 milyon dolar bedelle inşa ettirdikleri malikanelerini satmak için harekete geçti. Çiftin malikanesinin fiyatı 30 milyon dolara çıktı.

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates eşi Melinda Gates ile boşanma aşamasında. Boşanma kararının ardından Gates çiftinin 131 milyon dolarlık malikanesinin ne olacağı merak konusu oldu. 

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar!

Bir dönem fırtanalar estiren model Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar...

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı!

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Acun Ilıcalı o malikanenin sahibini açıkladı!

David Beckham malikanesinin çevresine tel ördürdü!

David ve Victoria Beckham çifti Costwolds’ta bulunan malikanelerinin çevresine dikenli tel ördürdü.  

Kim Kardashian yatak odasına düzenek kurdu!

Gösteri dünyasının her attığı adımı olay haline gelen Kim Kardashian, yine hayranlarını şaşırttı. Kardashian, malikanesinin yatak odasına ilginç bir düzenek kurdu.

Tamara Gayrimenkul Tekstil Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamara Gayrimenkul Tekstil Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelikli tarafından kuruldu.

Jennifer Aydın ABD'deki malikanesinin kapılarını açtı!

Amerika’da oturan Türk asıllı Jennifer Aydın, 9 odalı 16 banyolu havuzlu, basketbol sahası olan malikanesinin kapılarını açtı. İşte o ev...

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamara Rud ve Ruhan Konsol ortaklığında kuruldu. 

Pablo Escobar'ın evi görenleri şaşırtıyor!

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

Tamara Ecclestoneun malikanesinin içi Haberi

Tamara Ecclestoneun malikanesinin içi

FORMULA 1’in patronu Bernie Ecclestone’ın gösterişli yaşantısıyla tanınan kızı Tamara Ecclestone’un (30), Londra’da 57 odalı malikânesinin içi görüntülendi.


25 milyon sterlinden (91 milyon TL) , iç ve dış düzenlemeleri sonrası 70 milyon sterlin (254 milyon TL) değerine ulaşan malikâne, kentin en lüks caddesinde. Ecclestone, eşi  Jay Rutland ve beş aylık kızları Sophia’yla birlikte yaşadığı malikânede yalnızca üç odayı kullanabildiğini söyledi.


Tamara Ecclestone’un komşuları arasında Cambridge Düşesi Kate ve Prens William ile birçok büyükelçi...