19 / 04 / 2024

Tamer Özyurt kimdir

Tamer Özyurt kimdir

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

Tamer Özyurt: İstanbul'un geleceği için birlik olmalıyız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "İstanbul’un geleceği için birlik olmalıyız" dedi...

Tamer Özyurt: Yabancıya konut satışında bu yıl 50 bini geçeriz!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Özyurt, "Yabancıya satışta bu yıl 50 bini geçeriz" dedi...

Tamer Özyurt: 2019'da öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, 2018 yılının ders çıkarma yılı olduğunu belirterek, "Artık şirketlerin öz kaynaklarına döndüğü bir döneme giriyoruz, 2019 yılında öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak" dedi...

Gayrimenkul sektörü daha da güçlenecek!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. Özyurt, “Özkaynaklarıyla yol alanlar krizden daha güçlü çıkacaktır” mesajını verdi.

Konut sektöründe yap-sat dönemi başlayacak!

Türk vatandaşı olmak için gereken gayrimenkul satın alım miktarının 250 bin dolara düşmesinin ardından yabancıya satışta vatandaşlık ofisi de kuran Özyurtlar Holding’in patronu Tamer Özyurt “2019 yılı sektörümüzün toparlanma yılı olacaktır” dedi.

İnşaattaki kriz söylentisi yurt dışı kaynaklı!

İnşaat sektörüne dair önemli açıklamalarda bulunan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, inşaatta kriz yaşanacağına dair paylaşımların yurt dışı kaynaklı olduğunu söyledi...

İnşaatta şimdi yap sat zamanı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, inşaat sektöründe bir devrin kapandığını ve yeni bir dönemin başladığını belirtti. Özyurt "İnşaatta sat yap dönemi bitiyor, yap sat dönemi başlıyor" dedi.

Türkiye şantiyeye dönecek!

Tamer Özyurt, “Yatırım ve istihdamın artacağı, büyümenin hız kazanacağı bir dönem başlıyor. Önümüzdeki dört yılda Türkiye, gayrimenkul yatırımları açısından adeta bir şantiye görüntüsüne kavuşacak. Yatırımlar da, satışlar da artacak” dedi

Tamer Özyurt: Sağlıksız binalar bir an önce yıkılmalı!

Kentsel dönüşüm sürecinin doğru yönetilmesi ve kamuoyunun bilinçlendirilmesi gerektiğini belirten Özyurtların patronu Tamer Özyurt, "Sağlıksız binalar bir an önce yıkılıp yerine depreme karşı dayanıklı nitelikli konutlar yapılmalı" dedi.

Tamer Özyurt: Hem ekonomi hem gayrimenkul sektörü büyür!

Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarına ilişkin bir açıklama yapan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, 'Seçimin ilk turda sonuçlanması ekonomi açısından çok önemli. Halk bir kez daha oyunu istikrardan yana kullandı' dedi.

Tamer Özyurt: İstanbul'da yaşanan ev kültürü değişimi Anadolu'ya da yayıldı!

Anadolu'daki insanların artık daha kullanışlı metrekareler ve sosyal tesisli projeler tercih ettiğini belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Anadolu'da bugüne kadar büyük ve tek bina şeklinde yapılar vardı" dedi

Özyurtlar yeni markası 1'le üst gelir grubuna hitap edecek!

Özyurtlar lüks markasıyla Ortadoğu'da görücüye çıktı Bugüne kadar Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir'de gerçekleştirdiği "N" markalı projelerle B-C gelir grubuna hitap eden Özyurtlar, yeni markası "l"le üst gelir grubuna hitap edecek.

Tamer Özyurt: Yerel seçim sonuçları ile gayrimenkul sektörü büyür!

Yerel seçimlerin gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendiren Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Faizler yeniden düşüşe geçer, ertelenen talep alıma dönüşür. Bu durum gayrimenkul sektörünü büyütür" dedi

Tamer Özyurt: Gayrimenkul sektörü büyür!

Yerel seçimlerin gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendiren Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Faizler yeniden düşüşe geçer, ertelenen talep alıma dönüşür. Bu durum gayrimenkul sektörünü büyütür” dedi.

Ev almak için bekleyen 3 milyon kişi var! Kredi faizleri düşürülmeli!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut almak için bekleyen 3 milyon kişinin olduğuna dikkat çekerek, bu sene satışların artırılmasına ilişkin kampanyaların hayata geçmesini beklediklerini belirtti. İşte Özyurt'un o açıklaması...

Dar gelirlilerin konut sahibi olmasının yolu açılmalı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut sektörünün 2023 yılını değerlendirdi ve 2024'e ilişkin sektörel beklentilerini açıkladı. İşte Özyurt'un o açıklamaları...

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Tamer Ghazaleh kimdir, ne iş yapar?

Odeabank'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Risk Komitesi Üyesi olarak görev yapan Tamer Ghazaleh kimdir? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Gayrimenkule talep azaldı mı?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt; geçtiğimiz yıla göre gayrimenkul sektörüne talebin yüzde 50 azaldığını söyledi.

Tamer Özyurt: İnşaat sektörü, betondan vazgeçerek çeliğe yönelmelidir!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörü, artık betonarmeden  çeliğe doğru dönüşüm gerçekleştirmeli” dedi.

Kovid-19 gayrimenkul alım gücünü etkiledi mi?

Gayrimenkul sektöründe alt gelir grubunun alım gücü yüzde 90 geriledi. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul'un hangi ilçesi iyi pazarlanamıyor?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, İstanbul’da en çok konut satışının gerçekleştirildiği ilçeler sıralamasında son yıllarda zirveye oturan Esenyurt’un, ilde kentsel dönüşüme ihtiyacı olmayan nadir ilçelerden biri olduğunu söyledi.

İstanbul'un hangi ilçesinde binalar sağlam?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Kovid-19 salgını ve ülkede sık sık yaşanan depremlerin inşaat sektörüne etkisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özyurt, "Esenyurt, İstanbul için büyük bir şans" dedi.

Tamer Özyurt kimdir Haberi

Tamer Özyurt kimdir

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konutta stok miktarının azaldığına, bu nedenle 2020 yılı ve sonrası için yeni projelere ihtiyaç olacağına dikkat çekti. 

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, bu durumu önceden gören ve hazırlıklarını yapan finansal açıdan güçlü, kendi sermayesiyle ayakta durabilen, markalı konut üretimininde köklü tecrübeye sahip olan şirketlerin adının, 2020’de sıkça duyurulacağını söyleyen Özyurt, “Yılın son 5 ayından aldığımız güçle 2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler.” ifadelerini kullandı.