26 / 04 / 2024

TANAP ihalesi firmaları

TANAP ihalesi firmaları

22 Nisan 2014 tarihinde firmaların davet edilmesi ile başlayan ihale sürecinin sonucunda sözleşmeler TANAP Doğal Gaz İletim A.S ile üç firma arasında imzalandı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi mecliste!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi bugün yapılıyor!

8. kez ertelenen Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi bugün yapılacak. İhale şartnamesinde bazı firmaların isteğiyle birtakım değişiklikler yapıldığı belirtiliyor...

Van Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesi tamam!

Van'da tekstil yatırımı yapmak amacıyla yer talebinde bulunan firmaların ihtiyacına yanıt verilmesi amacıyla hayata geçirilen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesinin altyapı ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ İFM Merkez Bankası binası için dev firmalar sırada!

TOKİ tarafından Ataşehir'de inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde Merkez Bankası'nın hizmet binası ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek. İhale için dev firmalar sıraya girdi.

Zonguldak Devrek Belediyesi'nin otopark ihalesine 14 firma katıldı!

Devrek Beledıyesi'nin hayata geçireceği otopark ihalesi, firmaların katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Semerci nezaretinde Belediye Meclis Salonu'nda yapılan otopark ihalesine 14 firma katıldı.

Tanap ihalesi Tekfen'in!

ANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “Kompresör Ve Ölçüm İstasyonlarına İlişkin Mühendislik, Tedarik ve Yapım İhalesi” ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda söz konusu işi gerçekleştirecek firma belirlendi.

TANAP'ın Kompresör ve Ölçüm İstasyonları İhalesi'ni Tekfen İnşaat aldı!

TANAP kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “Kompresör Ve Ölçüm İstasyonlarına İlişkin Mühendislik, Tedarik ve Yapım İhalesi” ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda söz konusu işi gerçekleştirecek firma belirlendi.

İnebolu Limanı’nın özelleştirme ihalesi gerçekleşti!

İnebolu Limanı'nın özelleştirilmesi için EKOL, CE-KA, ÇELİKLER, ETİBAKIR A.Ş. ve ELON firmaları şartname aldı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İnebolu Limanı’nın özelleştirme ihalesi gerçekleşti. İhaleye, üç firma teklifte bulundu.

Tanap 6 firmayı ihaleye çağıracak!

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne çağırılacak firmalar belirlendi.

TANAP hattı ihalesi için 6 firma çağrılacak!

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne çağırılacak firmalar belirlendi.

Tanap projesinde ihaleye katılacak firmalar belirlendi!

Türkiye’nin enerji ihtiyacının karşılanması ve enerji arz güvenliğinin sağlanması bakımından büyük önem taşıyan TANAP Projesi’nde, Deniz Geçişi Boru Hatto, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri ihalesine yapılan ön yeterlilik değerlendirmesinde firmalar belirl

TANAP ihalesi firmaları Haberi

TANAP ihalesi firmaları

Türkiye üzerinden geçecek yaklaşık 1850 kilometrelik boru hattının, Gürcistan sınırından Eskişehir'e kadar olan 56" çapındaki 1337 kilometrelik kısmının inşaatı için ön yeterlik almış yerli ve yabancı on beş firmanın 22 Nisan 2014 tarihinde davet edilmesi ile başlayan ihale sürecinin sonucunda Sözleşme imzalanan firma ve ortaklıklar şöyle:


1) 56" Kara Kesimi Boru Hattı İnşaatı Lot 1: FERNAS İNŞAAT A.Ş. 

Km 0 - Km 375: Ardahan/Posof/Türkgözü - Erzurum/Aşkale 


2) 56" Kara Kesimi Boru Hattı İnşaatı Lot 2: SİCİM YÜKSEL- AKKORD ADİ ORTAKLIĞI 

Km 375 -Km 825: Erzurum/Aşkale -Sivas/Yıldızeli 


3) 56" Kara Kesimi Boru Hattı İnşaatı Lot3:TEKFEN İNŞAAT ve TESİSAT A.Ş. 

Km 825 - Km 1334: Sivas/Yıldızeli -Eskişehir/Seyitgazi 


TANAP  kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan " 56" Kara Kesimi Lot 1, Lot 2, Lot 3 Boru Hattı İnşaat...