27 / 04 / 2024

Tanap projesi son durum

Tanap projesi son durum

Yaklaşık yüzde 65'i tamamlanan TANAP Projesi hakkında açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "2018 ikinci yarısı itibarıyla boru hattını gaz ile doldurmaya hazır hale getireceğiz" dedi.

TANAP için dış finansman müzakeresi yürütülüyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) Başkanı Rövnak Abdullayev, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) için uzun vadeli ve ucuz dış finansman sağlamak için müzakere yürüttüklerini söyledi.

TANAP'ın inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev "Düşen petrol fiyatlarına rağmen, Azerbaycan'ın içinde olduğu tüm projeler zamanında tamamlanacak dedi. Aliyev, TANAP ve TAP boru hattının 2018 ve 2020'de tamamlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TANAP planlanandan önce bitecek!

2018 yılında tamamlanması planlanan TANAP’la ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan “TANAP’ta çalışmalar öngörülen planlamaya uygun şekilde hızla ilerliyor, hatta projenin planlanan süreden önce tamamlanması için çalışıyoruz” dedi.

TANAP Projesi Avrupa'daki dengeleri etkileyecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "TANAP Projesi karşılıklı güvenle hayata geçirildi. TANAP Projesi'nin 2018'den önce bitirilmesi için anlaştık. Gece gündüz çalışacağız. TANAP Projesi, Avrupa içi dengeleri de etkileyecektir." dedi.

TANAP projesinin inşaatı hızla ilerliyor!

Azerbaycan doğalgazını Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştıracak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) projesinde inşaat işlerinin hızla ilerlediği bildirildi.

TANAP projesinin inşaat çalışmaları hızlandı!

Azerbaycan doğalgazını Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştıracak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı(TANAP) projesinde inşaat işlerinin hızla ilerlediği bildirildi.

Mega projeler hayata geçecek!

AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olmasıyla ulaştırma, savunma sanayisi ve enerji gibi alanlardaki projelerin hız kesmeden sürmesi, karar aşamasındakilerin de hayata geçirilmesi bekleniyor.

TANAP projesinde ilk boru ne zaman bağlanacak?

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.

TANAP projesinde çalışmalar devam ediyor!

Azerbaycan doğal gazını Avrupa’ya taşıyacak olan Güney Gaz Koridoru’nun Türkiye kısmını oluşturan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi’nde çalışmalar takvime uygun şekilde devam ediyor.

İran TANAP'a ortak mı oluyor?

İran'ın Azerbaycan Büyükelçisi Muhsin Pakayin, ülkesinin Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa pazarına taşımayı hedefleyen Trans Anadolu Boru Hattı Projesi'ne (TANAP) ortak olabileceğini söyledi.

TANAP Pasinler'in kaderini değiştirecek!

Başkan Sertoğlu, “Şah Denizi’nden çıkan bin 860 kilometre uzunluğunda, Kars’tan girip Edirne’den Avrupa’ya açılan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) projenin ana merkezi Pasinler’e kurulacak” dedi.

Tekfen İnşaat, TANAP'ta 3. lotun işlerini üstlendi!

Tekfen Holding'in KAP'ta yer alan açıklamasında, bağlı ortaklıkları Tekfen inşaat ve Tesisat AŞ'nin, TANAP Projesi kapsamında, 56 inçlik boru hattının 509 km uzunluğundaki 3. lotunun inşaat işlerini 565 milyon dolor bedelle üstlendiği bildirildi.

TANAP projesinde milletlerarası andlaşma onaylandı!

Türkiye ile Azerbaycan arasında TANAP Sistemine İlişkin Hükümetlerarası Anlaşmanın Eki Türkiye ve The Trans Anatolian Gas Pipeline Company B. V. Arasında TANAP Sistemi Hakkında Ev Sahibi Hükümet Anlaşmasına İlişkin Değişiklik onaylandı.

Ahmet Davutoğlu: TANAP'ta imalatın yüzde 80'i yerli olacak!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ana boru hattı alım sözleşmesi imza töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu projenin bir barış projesi olduğunu ve hat üzerindeki ülkelerle dostlukları pekiştireceğini söyledi...

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

İstanbul'da markalı konut projesi son iki yılda yüzde 14 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin araştırmasına göre; 2019 yılı Haziran ayı sonunda İstanbul’da markalı konut projesi sayısı 1.610 olarak belirlendi...

Lotus Office, Bursa'da yükseliyor!

Lotus Office projesi son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer'de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor. Projede 190 ofis ve 16 mağaza bulunuyor...

Antalya 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hızla süren Varsak- Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi’nde dün itibariyle ray kaynak işlemine ve katener direk imalatına geçildi.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Kanal İstanbul iptal mi oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında yüzde 70-80 tamamlanma oranına gelmiş yatırımların bitirileceğini açıkladı. Erdoğan sıfırdan yatırım düşünülmediğini belirtti. Kanal İstanbul projesi son 7 yıldır kamuoyunun gündeminde. Bölgedeki arazilerin fiyatı ciddi şekilde

Vadİstanbul AVM bünyesinde 700 marka olacak!

Vadİstanbul projesi son yılların en yüksek doluluk oranı ile açılan AVM'si oldu. İstanbul’un kuzey ormanlarının yanı başında yükselen Vadİstanbul'da 700 marka yer alacak. İnvest İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bahattin Uçar Vadİstanbul AVM’yi anlattı. İşte o yazı....

TANAP, planlanandan erken tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, yapımı hızla devam eden TANAP projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Tanap projesi son durum Haberi

Tanap projesi son durum

TANAP Projesi’nin yaklaşık yüzde 65’inin tamamlandığını belirten Enerji Bakanı Berat Albayrak, 2018 yılının ikinci yarısı itibarıyla boru hattının gaz ile doldurulmaya hazır hale geleceğinin altını çizdi

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Projesi'nin bölgesel işbirliğinin en tarihi örneği olduğunu belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "2018 ikinci yarısı itibarıyla boru hattını gaz ile doldurmaya hazır hale getireceğiz" dedi.


'BARIŞ İÇİN PAYLAŞ' SLOGANI

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Güney Gaz Koridoru Danışma Kurulu 3. Bakanlar Toplantısı'nda konuşan Bakan Albayrak, Türkiye'nin, nihai olarak bölgesel barışa, huzura ve istikrara destek verecek tüm projelerin parçası olacağını söyledi. Albayrak, Türkiye'nin bölgedeki enerji projeleri için kolaylaştırıcı rol üstlenmeye devam edeceğine dikkati çekerek, "Tüm paydaşların çıkarına olan ve adil bir paylaşımı amaçlayan projelerin barışa, huzura ve istikrara yapacağı...