26 / 04 / 2024

Tapu dairesi çalışma saatleri 2022

Tapu dairesi çalışma saatleri 2022

Tapu dairesinde bir işlem yapmak isteyen vatandaşlar, randevu almadan önce tapu dairesinin çalışma saatlerine bakıyor. İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2022...

Tapu Daireleri nasıl çalışıyor? Çalışma saatleri ve randevu sistemi nasıl işliyor? 

Vatandaşlar Tapu Müdürlüğü'ne başvuru yapmadan önce çalışma saatleri, randevu sistemi ve gerekli belgeler gibi konularda bilgi sahibi olmak zaman kazanmanızı ve işlemlerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

SON DAKİKA: Fazla çalışma ücretleri açıklandı: DSİ, yurt, tapu, SGK personelleri hemen bakın!

DSİ, yurt, tapu, SGK ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü gibi kurumlara göre personellere 2024 yılında ödenecek fazla çalışma ücretleri tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma gün ve saatleri nasıl? İşte 2023 Tapu Müdürlükleri güncel çalışma saatleri

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, 2023 yılı için çalışma gün ve saatleri oldukça merak edilip araştırılmaktadır.

Tapu dairesi çalışma saatleri 2022!

Tapu dairesinde bir işlem yapmak isteyen vatandaşlar, randevu almadan önce tapu dairesinin çalışma saatlerine bakıyor. İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2022...

Vergi dairesi çalışma saatleri 2018!

Vergi dairelerinde, gayrimenkuller için kira gelir ver değer artış vergisi borçları ödeniyor. Peki, ödemeler saat kaç ile kaç arasında yapılabilir? İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2018..

Tapu dairesi çalışma saatleri 2018!

Gayrimenkullerin tapuları ile ilgili yapılacak iş ve işlemler için tapu dairelerine gidilmesi gerekiyor. Peki, tapu dairesi saat kaçla kaç arası hizmet veriyor? İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2018..

Vergi dairesi çalışma saatleri 2017!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından her ay açıklanan vergi takvimine göre, Mart ve Temmuz aylarında gayrimenkul gelir ve kira gelir vergilerinin ödenmesi gerekiyor. İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2017..

Tapu dairesi çalışma saatleri 2017!

Gayrimenkul tapuları ile ilgili alım-satım işlemi başta olmak üzere tüm işlemler tapu dairesinde yapılıyor. İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2017..

Tapu dairesi satış işlemleri!

Konut, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde gerçekleşiyor. Tapu dairesinde yapılan işlemler için harç ödemesi yapılıyor. İşte tapu dairesi satış işlemleri..

Vergi dairesi çalışma saatleri 2016!

2016 yılı Mart ayı itibarıyla birtakım vergilerin beyan ve taksit dönemi başladı. Beyannameler ve ödemeler ilgili vergi dairesinde yapılıyor. Peki, vergi dairesi kaçta açılır? İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2016..

Tapu dairesi randevu işlemleri!

Tapu dairesinde yapılacak tüm işlemler, randevu sistemi ile gerçekleşiyor. Tapudan randevu alınmadan herhangi bir işlem yapılamıyor. Peki, randevu nasıl alınır? İşte tapu dairesi randevu işlemleri..

Tapu çalışma saatleri 2016!

Tapu Müdürlükleri, içinde bulunduğu ilçe sınırlarındaki taşınmaz malların tapu alım satım işleri kayıt altına alınıyor. Peki, tapu dairesi mesai saatleri kaçla kaç arasındadır? İşte tapu çalışma saatleri 2016..

Tapu dairesi çalışma saatleri 2022 Haberi

Tapu dairesi çalışma saatleri 2022

Tapuda alım satım ya da herhangi bir başka işlemi olan vatandaşlar işlemlerini tapu dairesinin çalışma saatleri içerisinde ancak randevu alarak yapabiliyor. Tapu dairesinden randevu almak isteyenler öncelikle mesai saatlerini araştırıyor.

Resmi bir kurum olan tapu daireleri belirli bir çalışma saatleri içerisinde hizmet veriyor. Peki, tapu daireleri kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2022...

TAPU DAİRESİNDE HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?
 
Aile konutu şerhi
Ayırma
Ayni sermaye konulması suretiyle tescil
Bağış
Beyanlar sütununda belirtme
Birleştirme
Cins tashihi
Devre mülk hakkı tesisi
Düzeltme
Eklentinin yazımı
Finansal kiralama sözleşmesi belirmesi
Geçit hakkı tesisi
İnfita hakkı tesisi


İpotek
İrtifak hakkı 
Kamulaştırma
Kamuya devir veya terk işlemleri
Kat irtifakı tesisi
Kat irtifakından kat mülkiyetine geçiş
Kat irtifakının sona...