25 / 04 / 2024

Tapucom

Tapucom

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.

Açık artırmayla ev alma dönemi başlıyor!

Tapu.com, açık artırma ile gayrimenkul satışı hizmetini bireysel tüketiciye açıyor. Tapu.com'un Kurucusu Emre Erşahin, değerleme raporu ile gayrimenkullerin satışını yaptıklarını belirtti.

Gayrimenkul fiyatını alıcı mı belirliyor?

Emlak ve gayrimenkul pazarında dengeleri değiştirecek yepyeni bir girişim hayata geçti; artık gayrimenkuller de internet aracılığıyla alınıp satılabilecek.

İmarlı arsa alan kazanıyor!

 Tapucom Yönetim Kurulu Başkanı Emre Erşahin Nisan'dan itibaren yatırımcıların imarlı arsa arayışındaki ciddi bir artış gözlemlediklerini söyleyerek önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Tapucom'dan bireysel satıcılara sıfır masrafla gayrimenkulleri satma fırsatı!

Değerinde tapu satmanın en hızlı ve kolay yolunu sunan Tapucom, kurumlardan sonra şimdi de bireysel satıcılar için gayrimenkullerini ücretsiz bir biçimde satma fırsatı sunuyor.

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak.

Gayrimenkul sektöründe öğrenebilen öneri motoru dönemi!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği öneri motoruyla potansiyel alıcıların aradıkları alternatiflerine kolayca ulaşmalarını sağlayacak.

Tapucom 1 milyar TL değerinde gayrimenkulü nakde çevirdi!

Türkiye’nin ilk ve tek online yeni nesil emlak pazar yeri olan Tapucom 1 milyar TL değerindeki gayrimenkulü nakde çevirdi.

Emlak danışmanlarının imkanları artıyor!

‘Ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom, geliştirdiği bulut tabanlı emlak yönetim programıyla gayrimenkul profesyonellerinin hayatını kolaylaştıran RE-OScom ile işbirliği yaptı. İki proptech markası, emlak danışmanlarının satış imkânlarını artırmak amacıyla bir araya geldi.

Tapucom ve Reoscom'dan teknolojik işbirliği!

Gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom ve bulut tabanlı emlak yönetim programıyla danışmanlara hizmet veren RE-OScom ile yeni bir işbirliğine imza attı. 

1 TL'den açık artırmayla satılan konutlar yoğun ilgi gördü! 

Sadece ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom 22 Ekim’de açık artırmayla konut satışı gerçekleştirdi. 1TL’den başlayan açık artırmalara katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

İstanbul'da 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışı! Yarın başlıyor!

Tapucom, açık artırmaları konut sektörüne taşıyor. 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sunulan açık artırmalar, İstanbul'da yarın, Ankara'da ise 30 Ekim'de yapılacak.

Gayrimenkul sektöründe bir ilk: 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışı!

Sene başından bu yana evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı gayrimenkul imkanlarından faydalanmak isteyen arsa alıcıları için 1 TL’den başlayan açık artırmalar düzenleyen ve bu uygulamasıyla yoğun ilgi gören Tapucom, şimdi de konut satışlarında 1 TL’den başlayan açık artırmalara başlayacak.

Tapu.com’dan gayrimenkule korona tedbiri!

Sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren Tapucom, salgın tedbirleri uyarınca konutlarında kalması gereken kullanıcılar için gayrimenkulleri uzaktan inceleme fırsatı veren “görüntülü yer gösterme hizmetini” hayata geçirdi.

Yazlık konut piyasasında sıcak fırsatlar!

Tapucom kurucu ortağı Erşahin, yazlık konutlardaki yatırım fırsatlarına dikkat çekerek "Didim, Bodrum ve Kaş gibi tatil lokasyonlarında yer alan yazlık konutlar geçtiğimiz 4 yılda alıcısına yüzde 120’ye varan oranlarda kazanç sağladı." dedi...

Tapucom Haberi

Tapucom

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma pazaryeri olan Tapucom,  kurumsal satıcılar sonrasında bireysel satıcılara da hizmet sağlayacak. Satıcılar gayrimenkullerini hızla nakite çevirme olanağı yakalarken, aracılık işlemleri için Türkiye’de ilk kez ücret ödemek zorunda olmayacak. Bireysel satıcılar, Tapucom sayesinde hızlı, şeffaf, güvenilir ve masrafsız olarak gayrimenkullerini satma imkânına sahip olacak.

Bireysel satıcılar sıfır masrafla satış yapacak

Tapucom, bireysel satıcılara sıfır masraf imkânını ile beraber hız ve kolaylık saplıyor. Tapucom aracılığıyla satış yapan satıcılar adına tüm süreçler yetkili gayrimenkul danışmanları yardımıyla yürütülürken, doğru bilgi ve doğru fiyat politikası ile satışlar hızla gerçekleştiriliyor. Tapucom her zaman olduğu gibi alıcılar için de önemli avantajlar vaadediyor. Sistemde alıcılar için teyit edilmiş doğru gayrimenkul bilgisi sunulurken teklifler rekabetçi ve açık bir ortamda veriliyor, işlemler güvenilir,...