18 / 04 / 2024

Tara Gıda ve Yapı

Tara Gıda ve Yapı

Tara Gıda ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Özkan Kırmızıgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Şehitler Caddesi, Beycenter'da kuruldu.

Kristal Mimari Tasarım Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mimari Tasarım Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Djelloul Bencherif ve Ömer Kalkan tarafından kuruldu.

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Albreem ve Ola Abubaker tarafından kuruldu.

NHY Safir Mimarlık Danışmanlık Dekorasyon Hizmetleri Gıda ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

NHY Safir Mimarlık Danışmanlık Dekorasyon Hizmetleri Gıda ve Tekstil Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuhmehmet İçingir ve Yavuz İçingir tarafından kuruldu.

MSA Madencilik Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSA Madencilik Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Azun tarafından kuruldu.

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed İmad M. Mohammed, Ali Najat Ridha, Amal Obaid J. Jasim, Hussein İmad M. Mohammed ve İmad M. Jasim ortaklığında kuruldu.  

SLM Global İnşaat Gıda ve Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Global İnşaat Gıda ve Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selami Ataş tarafından kuruldu. 

Avahi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Avahi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 TL sermaye bedeli ile Önal Arman tarafından kuruldu.

Nadeen İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nadeen İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaareb Y.I. Al-Karawi tarafından kuruldu.

Arazlar Group Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arazlar Group Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mojtaba Torabi tarafından kuruldu.

Beysa Otelcilik Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Beysa Otelcilik Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Seezar Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seezar Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hani Endrees tarafından kuruldu.

Remhay Otomotiv Gıda ve İnşaat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remhay Otomotiv Gıda ve İnşaat İthalat Anonim Şirketi Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Kaya tarafından kuruldu. 

Luna Otomotiv İnşaat Gıda ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Luna Otomotiv İnşaat Gıda ve Restorasyon Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 5  milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Çakar tarafından kuruldu. 

Tara Gıda ve Yapı Haberi

Tara Gıda ve Yapı
Tara Gıda ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Özkan Kırmızıgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Tara Gıda ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, plazalar, ahşap yapılar, gökdelenler, uzun binalar, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...