26 / 04 / 2024

tarabya yerleşkesinde kim kalıyor

tarabya yerleşkesinde kim kalıyor

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nde kalmasına ilişkin bazı basın-yayın organlarında yer alan haberlere, kendisine ait resmi internet sitesi üzerinden yanıt verdi.

Hacettepe Üniversitesi'nden kiralık iş yeri! 

Hacettepe Üniversitesi, Beytepe yerleşkesinde yer alan 10 iş yerini kiraya veriyor. Kiraya verilecek dükkanların kira bedelleri 96 bin TL'den başlıyor, 538 bin 800 TL'ye kadar yükseliyor. 

Bursa'daki riskli bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ'nin Acemler yerleşkesinde yer alan riskli binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun hakkında çıkan haberlere yalanlama!

Esenler Belediyesi –Milli Savunma Bakanlığı arasında 29 Nisan 2015'de imzalanan protokol çerçevesinde Fenerbahçe Orduevi yerleşkesinde inşa edilen konutlara ilişkin Cumhuriyet Gazetesi'nin yaptığı yalan haber tepkilere sebep oldu...

İstanbul'daki sahra hastanelerinin inşaatında sona gelindi!

Yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadelede Atatürk Havalimanı yerleşkesinde yapılan hastanenin girişine "Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi" yazılı tabela konuldu. 

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaat tam gaz!

Atatürk Havalimanı yerleşkesinde geniş bir alanda oluşturulan inşaat sahasında iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile hummalı bir çalışma yapılıyor.

Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul'u anlatacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu yarın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane yerleşkesinde Kanal İstanbul projesiyle ilgili geniş bir bilgilendirme yapacak.

Ege Üniversitesi Millet Bahçesi ile ilgili 9 soru!

Ege Üniversitesi yerleşkesinde yapılacağı açıklanan millet bahçesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Şehir Hastanesi'ndeki heliport tamamlandı!

Ankara Şehir Hastanesi yerleşkesinde inşaat tamamlanan 2 bin 400 metrekarelik heliporttan ilk kez bir hastanın nakli için ambulans helikopterle deneme uçuşu yapıldı.

ODTÜ'de yurt projesine öğrencilerden tepki!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi yerleşkesinde yapılması planlanan KYK yurdu projesine karşı çıkan öğrenciler ile polis arasında arbede yaşandı. Polis ekipleri, gruba biber gazıyla müdahale etti.

Yeni Hasankeyf'e 3 bin 980 kişi taşınacak!

Hasankeyf yerleşkesinde bulunan konutlara 3 bin 980 kişi taşınacak.Hasankeyf'teki aileler için yeni yerleşkede yaptırılan 800 konutun 698'i hak sahiplerine teslim ediliyor ve ailelerin 3 ayda bu evlere taşınması amaçlanıyor.

Hasankeyfliler yeni evlerine taşınıyor!

12 bin yıllık tarihe sahip olan Hasankeyf, kısa bir süre içerisinde sulara gömülecek. İlçe sakinleri, Yeni Hasankeyf yerleşkesinde hayata geçirilen konutlara taşınacak

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Manuş Baba 3. havalimanı konserlerini iptal etti!

3. Havalimanı Yerleşkesinde konser verecek olan Manuş Baba, yaptığı açıklamada tüm konserlerini iptal ettiğini söyledi.

tarabya yerleşkesinde kim kalıyor Haberi

tarabya yerleşkesinde kim kalıyor

Açıklamada, "Gül, yeni ikametgahının bitme aşamasına gelen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kısa bir süre içerisinde Tarabya Yerleşkesi'nden ayrılacaktır" denildi.


Açıklamada şu ifadeler yer aldı:


"11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'nde kalmasına ilişkin basında yer alan spekülatif haberlere istinaden kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesine ihtiyaç duyulduğu görülmüştür. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni ikametgahının inşasıyla ilgili mücbir sebeplerden kaynaklanan gecikme nedeniyle ve Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın teklifi üzerine geçici olarak Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'ni kullanmak durumunda kalmıştır. Cumhurbaşkanı Gül'ün siyasi hayatı boyunca ve devletin çeşitli kademelerinde üstlendiği görevler sırasında sergilediği kamu malına yönelik doğruluk, dürüstlük anlayışı ve etik tavrı kamuoyu tarafından yakinen bilinmektedir.


Gül, yeni ikametgahının bitme aşamasına gelen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kısa bir süre içerisinde Tarabya Yerleşkesi'nden ayrılacaktır. Bu zorunlu konaklamaya bağlı olarak Tarabya Yerleşkesi’nde kendileriyle...