16 / 04 / 2024

Taraklı Meydan Projesi ne zaman bitecek

Taraklı Meydan Projesi ne zaman bitecek

Taraklı Meydan Projesi ile ilgili hazırlıkların sona erdiğini açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklımızın tarihi dokusu ile uyumlu 2 bin 500 metrekarelik alana yayılan bir meydan inşa edeceğiz." dedi

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi!

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi 220 konut ve 54 ticari birimden meydana geliyor. Projedeki dairelerin tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Taraklı Meydan Projesi ne zaman bitecek Haberi

Taraklı Meydan Projesi ne zaman bitecek


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Taraklı’ya müjdesini verdiği Yeni Meydan Projesi’nde çalışmalar başlıyor. Daha önce yeni yatırım için proje hazırlıklarının başlatıldığı duyurulmuş, projelendirme çalışmaları ise kısa sürede sonuçlanmıştı. İhale aşamasının da tamamlandığı yeni meydan ile ilgili süreci değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sözleşme ve yer teslimi ile ilgili tüm hazırlıklarda sona gelindiğini ifade etti.


Taraklı İçin Güzel Gelişme

Toçoğlu, “Şehre yeni yaşam alanları kazandırma konusunda kararlı bir yol izliyoruz. Bu kapsamda şehir merkezinin yanı sıra, Sakarya’nın muhtelif köşelerine yeni meydanlar kazandırdık. Geniş alanlara yayılan, sosyal donatıları yüksek yeni yaşam alanlarını hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Yeni dönemde şehrimizin güney ucu Taraklı için de yeni bir meydan hazırlığı içerisinde olduğumuzu duyurmuştuk. Hamdolsun geldiğimiz noktada Taraklı için de güzel gelişmeler yaşıyoruz” diye konuştu.


Sosyal...