29 / 03 / 2024

taraklı su sorunu taraklı su sorunu son durum

taraklı su sorunu taraklı su sorunu son durum

SASKİ Taraklı’nın su yetmezliği sorununu çözüme kavuşturmak için açtığı yeni su kuyusunu devreye aldı. Devreye alınan su kuyusuyla birlikte Taraklı’da su yetmezliği nedeniyle yaşanan su kesintileri çözüme kavuşmuş oldu.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Yüksekova'nın su sorunu çözülüyor!

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden bir yapılanma ve değişim sürecine girdiğini söyledi.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

Konya'nın 3 mahallesinin su sorunu çözüldü!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Selçuklu Aşağıpınarbaşı, Yunak Saray ve Sarayönü Boyalı mahallelerinin su sorununu gidermek üzere başlattığı sağlıklı içme ve kullanma su temini çalışmasını tamamladı.

Şanlıurfa Siverek'in içme suyu sorunu çözüldü!

Siverek'in Gögercin kırsal mahallesi sakinlerinin 80 yıllık su sorunu tarih oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin fizibilite çalışmaları başlattığı kırsal mahallede vatandaşlar nihayet içme suyuna kavuştu.

Gülenyaka'nın su sorunu çözülüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir Gülenyaka Mahallesi’ne yeterli su temin etmek için mahallede yürüttüğü sondaj çalışmasını tamamlayarak, su numune alımını gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir, 3 mahallenin su özlemini giderdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, sağlıksız ve yetersiz su sorunu yaşayan Hüyük Çukurkent, Beyşehir Yunuslar ve Yenidoğan mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmayla sağlıklı su özlemini giderdi.

Bafra Sarpın'ın yol sorunu çözülüyor!

Bafra ilçesi Sarpın Mahallesinde yol çalışmalarının başlayacağını müjdeleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,” Sarpın’ın derdini yüreğimize koyduk, kasap çengeli gibi kafamıza taktık. Su ve alt yapı sorunu bitti. Yol derdini de bitiyoruz” dedi.

Sakarya Taraklı'nın altyapısı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Taraklı Kanalizasyon İnşaatı projesinde sona yaklaşıldığını açıkladı

Hatay Yoğunoluk'un su sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

taraklı su sorunu taraklı su sorunu son durum Haberi

taraklı su sorunu taraklı su sorunu son durum


SASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Taraklı ilçesinde yaşanan su yetmezliği sorununun açılan yeni su kuyusu ile çözüme kavuşturulduğu belirtildi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Taraklı’nın su yetmezliği sorununu çözüme kavuşturmak için açtığı yeni su kuyusunu devreye aldı. Devreye alınan su kuyusuyla birlikte Taraklı’da su yetmezliği nedeniyle yaşanan su kesintileri çözüme kavuşmuş oldu. SASKİ’den yapılan açıklamada, “Yaşanan kuraklığa bağlı olarak bazı bölgelerimizde su yetmezliği sorunları yaşanmaktaydı. Bu sorunların çözümü için Genel Müdürlüğümüz tarafından birçok çalışma gerçekleştirilmektedir. Sorunlara kısa ve uzun vadeli yaklaşımlar ile çözüm üretilmektedir. Taraklı bölgesinde yaşanan su yetmezliği sorunun çözümü için kısa vadeli olarak yeni bir su kuyusu açılarak devreye alınmıştır. Bölgenin su sorununu 2050‘li yıllara kadar çözecek uzun vadeli ve kesin çözümler için yürütülen çalışmalar...