26 / 04 / 2024

Target şubelerini kapatacak mı

Target şubelerini kapatacak mı

ABD’de makro ekonomik veriler iyi gelse de iş dünyasına bunun yansımasının şu sıralarda gözüktüğünü söylemek zor. Perakende sektöründe birçok zincir mağaza, mali nedenlerden dolayı kimi şubelerini kapatma kararı alıyor

Target Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Target Havacılık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmet Kurcan tarafından kuruldu.

Target 90S Masajlı Koşu Bandı ŞOK'ta kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

ŞOK VOLTA Target 90S Masajlı Koşu Bandı ürününü 9 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda uygun fiyatıyla alıcısının beğenisine sundu. İşte Target 90S Masajlı Koşu Bandı 9 Nisan 2022 fiyat ve ürün bilgisi...

Target Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Target Global Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohamed Ahmed Mohamed Ahmed tarafından kuruldu.

Emlak Katılım Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul’da Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini hizmete açtı...

Ünlü markalar New York’taki şubelerini birer birer kapatıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

Snr Target İnşaat Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snr Target İnşaat Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıhane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saif Saad Taha Taha taarfından kuruldu.

Target Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Target Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batu Duo ve Maimaijiang Paerhati tarafından kuruldu.

Lunch Box Restoran şubelerini kapatacak mı?

İstanbul, Tekirdağ ve Kayseri başta olmak üzere birçok şubesi bulunan Lunch Box Restoran için mahkeme iflas kararı verdi...

Target Proje Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Target Proje Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Radwan Babili, Abdulmonem Alsaka, Amany Alhajjar ve Razan Babili tarafından kuruldu.

ABD'li dev banka 800 şubesini kapatacak!

Dünyanın en büyük 2. bankası olan Wells Fargo, şube sayısını 3 yılda 800 azaltacak. 800 şubesini kapatacak banka, 26 bin 500 kişiyi işten çıkaracak.

Royal Bank of Scotland 54 şubesini kapatacak!

İngiltere’nin önde gelen bankaları arasında yer alan Royal Bank of Scotland (RBS), ülkedeki 54 şubesini kapatacak.

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Target İstanbul Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Target İstanbul Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Tarhunı ve Heba Nuri Taher ortaklığında kuruldu. 

Target şubelerini kapatacak mı Haberi

Target şubelerini kapatacak mı


ABD’de makro ekonomik veriler iyi gelse de iş dünyasına bunun yansımasının şu sıralarda gözüktüğünü söylemek zor. Ekonominin nabzını tutan perakende sektöründe birçok zincir mağaza, mali nedenlerden dolayı kimi şubelerini kapatma kararı alıyor. New Yorkluların müdavimi olduğu papaya suyu satan Gray’s Papaya ise bir şubesini kapatmak zorunda kaldı. Sosisli sandviçleriyle de nam salan dükkanın yanı sıra son aylarda Macy's ve Wal-Mart gibi dev perakende şirketleri de bazı şubelerini kapatacaklarını açıkladı.


ABD'nin en büyük alışveriş mağazalar zincirlerinden Target da ülke genelinde sekiz mağazasını kapatacağını duyurdu. ABD'de Şükran Günü geçidi ve 4 Temmuz Bağımsızlık Günü havai fişek gösterilerinin sponsorlarından olan mağazalar zinciri Macy's, ABD genelinde beş noktadaki mağazasını kapatacağını açıkladı. Mağazaların kapanmasıyla, 2500 kişinin işsiz kalacağı bildirildi.


ABD'nin önde gelen diğer büyük mağazalar zincirlerinden...