23 / 04 / 2024

Tarihi Nusrullah Meydanı ne zaman yapılacak

Tarihi Nusrullah Meydanı ne zaman yapılacak

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın büyük önem verdiği Nasrullah Meydanı ve Çevresi çevre düzenleme projesinin uygulama projesi görücüye çıktı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in teslim tarihi resmen belli oldu!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinin teslim tarihi resmen belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 10 Aralık tarihinde teslim edileceğini müjdeledi.

KİPTAŞ Meydan Evler'in teslim tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Meydan Evler projesinin teslim tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler 2021 haberimizde yer alıyor. Peki, KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kuraları ne zaman çekilecek? KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler tarihleri 2021...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura tarihi belli oldu!

Katıldığı bir radyo programında hayata geçirdiği projeler hakkında açıklamalarda bulunan Ali Kurt, KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler, projesi için kura çekiminin 21 Haziran'da yapılacağını dile getirdi.

AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşıldı!

Tarihi Taksim meydanında yüzyılın değişimi yaşanıyor. AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşılırken, yeni yapıların şehre yeni soluk kazandırması planlanıyor.

Eyüpsultan Meydanı'nda düzensiz yapılaşma sona eriyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Meydanı'nda yer alan düzensiz yapıları ortadan kaldırarak tarihi yapıları yeniden gün yüzüne çıkartıyor. 

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Dünyanın sıfır noktasındaki tarihi bina 120 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul’un kalbi konumunda bulunan ve dünyanın en önemli tarihi simgelerinden olan Sultanahmet Meydanı’nda bulunan Nuri Kenan Paşa'ya ait 200 yıllık bina 120 milyon TL'ye satılıyor....

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Datça'daki tarihi cezaevi müze olacak!

Muğla'nın Datça ilçesindeki Türkiye'nin en küçük ve deniz manzaralı cezaevi olarak bilinen ve 2002'de kapatılan tarihi cezaevi binasında yapılacak restorasyonun ardından cezaevinin 'Demokrasi Müzesi', bitişiğindeki yeşil alanın ise 'Sınırsızlık Meydanı' olarak kullanılacağı belirtildi...

Tarihi Nusrullah Meydanı ne zaman yapılacak Haberi

Tarihi Nusrullah Meydanı ne zaman yapılacak

Kastamonu'da Tarihi Nusrullah Meydanı projesi hayata geçiyor! 


Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın büyük önem verdiği Nasrullah Meydanı ve Çevresi çevre düzenleme projesinin uygulama projesi görücüye çıktı.


Türkiye genelinde başta Sultan Ahmet Meydanı olmak üzere çok sayıda başarılı projeye imza atan EPA Mimarlık ve Şehircilik Atölyesi tarafından gerçekleştirilen Nasrullah Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandığında hem yaya trafiği açısından hem de estetik görüntü açısından çok farklı bir konsepte kavuşacak.


Cenaze namazlarının kılındığı cami avlusunda da genişletilmesinin planlandığı proje kapsamında, ayrıca 16 olan işyeri sayısı 9’a düşecek ve kot farkından kaynaklanan eğimlerin de ortadan kaldırılması planlanıyor.

Hazırlanan uygulama projesi hakkında bilgi veren firma sahibi Mimar Ersen Gürsel, “Proje tamamlandığında parça parça olan Nasrullah Meydanı tek proje haline gelerek daha işlevsel hale gelecek. Bu proje...