19 / 04 / 2024

tarımköy projesi

tarımköy projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köyden büyükşehirlere göçü durduracak proje için harekete geçti. Anadolu'da iş imkânı yaratacak ve üretimi artıracak "Tarımköy" projelerini başlattı. 

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

Köy Konutları Projesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köyden büyükşehirlere göçü durduracak proje için harekete geçti. Anadolu'da iş imkânı yaratacak ve üretimi artıracak "Tarımköy" projelerini başlattı. 

Murat Kurum: Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını açıkladı. 

Giresunlu üreticilerin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl ertelendi!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Giresunlu üreticilerimizin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl süreyle ertelendi" dedi.

Hasarın olduğu alanlarda Tarımköy uygulaması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu. Kurum, "Hasarın çok olduğu alanlarda Tarımköy uygulamaları yapacağız. Tarımköy uygulamaları tek katlı, çelik konstrüksiyondan ve yanında ahırı olacak şekilde uygulanacak" diye konuştu.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019!

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Erzincan Tarımköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde hayata geçirdiği Tarımköy konutlarının kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Konya'da Tarımköy projesi başlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Bozkır ilçemizin Hisarlık Mahallesi'nde 36 bin metrekare büyüklüğündeki alanda Tarımköy projemizi TOKİ Başkanlığımızca hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ'den Erzincan Üzümlü’ye 363 tarımköy konutu!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi’nde hayata geçirilecek olan 363 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı

TOKİ Tarımköy Projesi nedir?

TOKİ, Tarımköy Projeleri ile kültürel dokuyu bozmadan, kent merkezlerinde bulunan altyapı olanağını ve sosyal tesisleri köylere taşıyor. Peki Tarımköy Projesi başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ'den Erzincan Üzümlü'ye 363 tarımköy konutu!

Geçtiğimiz günlerde tarımköy projesini duyuran TOKİ, Erzincan Üzümkü'de 363 konuttan oluşan tarımköy projesi inşa edecek.

tarımköy projesi Haberi

tarımköy projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, şehirlere göçün durdurularak tersine göç için köylerde yürüttüğü "Köy Konutları Projesi"ni hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre; proje kapsamında Ağrı'da 350 ahır ve 3 veteriner binası, Bingöl'de ise 200 konut ve ahır inşası için ihale yapıldı. Proje ile köylerin yeniden üretime geçmesi ve Türkiye ekonomisine katkı sağlanması bekleniyor. 

30 İLDEN GERİ DÖNÜŞ OLDU

İlk olarak kırsal alanlarda konut ve altyapı eksikliğini gidermek isteyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile proje için düğmeye bastı. Kırsalda yaşam şartlarının iyileştirmesi ve kentten köye göç akımını başlatacak"Köy Konut Projeleri" kapsamında 81 il valiliğine yazı gönderildi.

Valiliklerden köy konutları için uygun yerleşim alanlarının belirlenmesini ve taleplerin toplanması talep edildi Bakanlığa kısa süre de 30 kentten geri...