20 / 04 / 2024

tarkan hangi şehirde yaşıyor

tarkan hangi şehirde yaşıyor

Kısa süre önce baba olan ünlü ve yakışıklı şarkıcı Tarkan, kızı Lidya için şimdiden yatırım yapmaya başladı.

En pahalı beton hangi şehirde?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasının (TTSO) müteahhitlerin yer aldığı 21. Meslek Komitesinden meclis üyesi Aytaç Aydoğan yaptığı açıklamada en pahalı betonun hangi şehirde olduğunu açıkladı. Peki en pahalı beton hangi şehirde?

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Sayıştay'dan son dakika açıklaması: Binlerce bina ve köprü uygunsuz yapılmış! Hangi ilde kaç bina riskli?

Pek çok şehirde can ve mal kaybına neden olan taşkınlarla ilgili Sayıştay tarafından önemli veriler aktarıldı. Peki hangi ilde kaç bina riskli? İşte Sayıştay tarafından açıklanan o rakamlar..

TOKİ 42 şehirde 182 adet konut satıyor! Yüzde 25 peşinat, 120 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

TOKİ tarafından, 42 şehirde 182 adet konut satışa sunuluyor. Peki konutların fiyatları ne kadar? Hangi illerdeki konutlar satılıyor? İşte ayrıntılar...

Sürücüler akaryakıt alacaksanız şimdi bakın! Benzin, motorin, LPG fiyatları bir bir belli oldu!

Dolarda yaşanan yükseliş devam ettikçe, akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamlar yapıldı. Peki bugün hangi şehirde benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç Türk Lirası oldu? İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Motorine bu gece tam bu kadar zam gelecek! Araç sahiplerine kötü haber! Resmen açıklandı! 

Motorin fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olacak şekilde zam yapılacak. Peki son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatları hangi şehirde kaç TL oldu? İşte 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika şoku! Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? 

Henüz benzin, motorin ve LPG'de yeni bir indirim ya da zam haberi verilmedi. Peki akaryakıt fiyatları hangi şehirde kaç lira oldu? İşte Opet, PO, Total, BP, Shell 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Benzin, motorin, LPG litre fiyatı hangi şehirde kaç TL? Sürücüler dikkat! 

Milyonlarca sürücü son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatlarının hangi ilde kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum ne oldu? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Akaryakıtta yeni ay depremi! Benzin, motorin, LPG fiyatları il il açıklandı! Şimdi bu rakamlara bakın! 

Milyonlarca araç sahibi son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatlarını merak ediyor. Peki hangi şehirde benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL oldu?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Depremzedenin çilesi bitmedi! Satılık ve kiralık konuta fahiş zam! En yüksek artış hangi şehirde yaşandı?

Kahramanmaraş depremleri nedeniyle evleri yıkılan veya hasar gören depremzede şimdi de fırsatçılar ile uğraşıyor. Afet bölgelerinden çevre illere göç etmek isteyenlerin bazıları fahiş kira bedelleri ile karşı karşıya kalırken, bazıları da ev bulamıyor.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! İşte yeni yapılacak konut sayısı ve inşaatların başlama tarihi!

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD İl Koordinasyon Merkezi’nde çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem bölgesinde hangi şehirde kaç konut inşa edileceğini de tek tek açıkladı.

tarkan hangi şehirde yaşıyor Haberi

tarkan hangi şehirde yaşıyor

45 yaşındaki megastarımız Tarkan Tevetoğlu kısa bir süre önce baba olmuştu. Eşi Pınar Dilek'le Lidya isminde kız çocuğu sahibi olan Tarkan, kızına şimdiden yatırım yapmaya başladı.

Tarkan, kızı Lidya ve eşi Pınar Dilek’le halen Almanya’da yaşıyor. Akşam'da yer alan habere göre; Tarkan, İstanbul’dan ev alıp, 18 yaşına gelince kızının üstüne devredecek.

Tarkan, ayrıca her ay banka hesabından otomatik olarak çocuğunun hesabına para aktararak güvencesini almak...