28 / 03 / 2024

tarkan londra ev

tarkan londra ev

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Tarkan Londra'dan 4,5 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Tarkan, Londra'dan 4,5 milyon TL değerinde ev satın aldı...

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Londra'da ev kiralarında sert düşüş!

İngiltere'nin başkenti Londra'da ev kiraları son 11 yılda en büyük düşüşünü yaşadı. 

Rita Ora Londra'da 8 milyon sterline villa satın aldı!

Kovid-19 salgını sürecinde katıldığı partilerle dikkat çeken Rita Ora, Londra'dan yeni bir ev aldı. İddialara göre, şarkıcının şehrin kuzeyinde yer alan villa için 8 milyon sterlini (77 milyon 66 bin TL'yi) gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Londra'da 210 milyon sterlinlik rekor ev satışı!

Çinli bir emlak devi Londra'da Hyde Park manzaralı saray yavrusunu 210 milyon sterlin ile rekor fiyattan satın alıyor... 

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya yerleşti!

2016 yılında evlenen Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, Londra’ya yerleşti. Önce ev kiralayan çift, ardından da oğulları Azur’u anaokuluna yazdırdı.

Gülşen'den 'Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki!

Gülşen, hakkında çıkan ‘Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki gösterdi. adL+Cengiz Abazoğlu'nun defilesine çıkan sanatçı, “Londra’da bir stüdyomuz var, biz yıllardır gider gelir ve orada zaman zaman çalışırız. Ancak İngiltere’de ev falan almadık'' dedi.

Demet Şener ve Cenk Küpeli Londra'da ev aldı!

İngiltere aşkları, 2 ay önce evlenen Cenk Küpeli-Demet Şener çiftine Londra’dan yeni bir ev aldırdı.

Gülşen Londra'dan ev almak için Zorlu'daki dairesini satıyor!

Müzik çalışmalarına Londra'da devam eden Gülşen, ev sahibi olmak için harekete geçti. Ünlü popçu, bunun için de geçtiğimiz yıllarda 15 milyon liraya satın aldığı Zorlu'daki dairesini 30 milyon liraya satışa çıkardı..

Tarkan 53 milyon TL'ye ev mi aldı? İşte Tarkan'ın açıklaması!

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Tarkan Londra’da 54 milyon liralık ev baktı!

Baba olduktan sonra daha çok yatırım yapan Tarkan'ın Prens Harry’nin de sarayının olduğu Londra’daki Kensington bölgesinden ev alacağı konuşuluyor. Megastar'ın beğendiği lüks villanın fiyatı ise yaklaşık 54 milyon lira.

tarkan londra ev Haberi

tarkan londra ev

Tarkan, son günlerde İngiltere’nin başkenti Londra’dan ev aldığı yönünde çıkan haberleri Instagram’dan yalanladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; megastar, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde (53 milyon TL) ev baktı iddialarını, “Birkaç gündür yazılı basın ve sosyal medyada, Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi.

1990'ların başından itibaren Türk pop müziğinde yakaladığı devamlı liste ve satış başarılarıyla hem Türkiye'de hem de Avrupa'da adından söz ettiren Tarkan, şimdilerde kızı ve eşiyle...