20 / 04 / 2024

tarkan ofis mi aldı

tarkan ofis mi aldı

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan 4 milyon dolara ofis aldı!

Son reklamından 3 milyon dolar alan Tarkan'ın ilk işi yatırım yapmak oldu. Megastar, İstanbul'daki bir projeden 4 milyon dolar nakit verip ofis aldı...

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

Tarkan'ın imar inadı niye?

Gazeteci Mevlüt Tezel, Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisini bugün köşesine taşıdı. Tezel, "Elbette her Türk vatandaşı yatırım amaçlı arsa alabilir ve imar için başvurabilir. Bu Tarkan'ın en doğal hakkı ama altı kez imara başvurmak, belediyeyi zorlamak garip. Olmuyorsa olmaz değil mi?" diyor...

Tarkan 53 milyon TL'ye ev mi aldı? İşte Tarkan'ın açıklaması!

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bir süredir kavgalı oldukları, Tarkan'ın evi terk ettiği otele yerleştiği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan dedikodulara Tarkan'dan yanıt geldi.

Ofist’ten yerleştiği mekana saygılı tasarım: MyGini Ofis!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir kuruculuğundaki Ofist tarafından tasarlanan myGini Ofis, Amerika’da kuruldu. San Francisco'nun finans bölgesinde yer alan 1858 yılında inşa edilmiş zarif, karakteristik, tuğla binaya yerleşmiş.  

Tarkan Vadistanbul'dan yine ofis aldı!

Türkiye'nin mega starı Tarkan, Vadistanbul projesinden yine ofis aldı. Ancak bu sefer satın aldığı ofis için para ödemek yerine konser verecek...

Tarkan'ın evi müze mi oluyor?

Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya gelen Tarkan'ın evinin belediye tarafından satışa koyulması anne Neşe Tevetoğlu'nu üzdü. Bunun üzerine Tarkanın hayranı olan bir iş adamı evi alıp müze yapmak istediğini açıkladı. 

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

Tarkan Kemerburgaz'da ofis kiraladı!

Megastar Tarkan, Kemerburgaz'da bin metrekare büyüklüğünde bir ofis kiraladı. Ofisin aylık kirası 30 bin lira, yıllık kira bedeli ise 360 bin lira olduğu iddia edildi.

Konut mu, ofis mi, arsa mı, arazi mi almalı?

Birikimlerini değerlendirmek isteyenler için ilk akla gelen yatırım araçları, altın, döviz, borsa, mevduat, tahvil ve gayrimenkul oluyor. Peki içinde bulunduğumuz dönemde çok değerlenen dövize mi yatırım yapmalı yoksa diğer enstrümanlara mı?

Tarkan engelli öğrenciler için 5 milyon TL'ye okul yaptırıyor!

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Tarkan'ın Tarabya'daki evi yenilendi!

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserler sırasında 5 yıldızlı bir otele yerleşmiş, Tarabya'daki evini de tadilata sokmuştu. Almanya'dan bugün dönecek olan sanatçı tadilatı yeni biten evine yerleşecek.

tarkan ofis mi aldı Haberi

tarkan ofis mi aldı

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un sakinleri arasına Megastar Tarkan da katıldı.

DÜNYA MARKALARINI BİR ARAYA GETİRİYOR 

Türkiye’nin uluslararası arenada sergilenen ve sembol niteliğindeki projesi Vadistanbul’un Bulvar etabı dünya markalarını bir araya getiren bir vadi olarak konumlanıyor.

1 milyon 320 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul’un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul’da; 2.500 konut, 100 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.

Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul’un cazibe merkezi haline geliyor.

Tüm...