28 / 03 / 2024

Tarkan Pınar Tevetoğlu

Tarkan Pınar Tevetoğlu

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bir süredir kavgalı oldukları, Tarkan'ın evi terk ettiği otele yerleştiği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan dedikodulara Tarkan'dan yanıt geldi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bir süredir kavgalı oldukları, Tarkan'ın evi terk ettiği otele yerleştiği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan dedikodulara Tarkan'dan yanıt geldi.

Tarkan Almanya'dan daire aldı!

Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'na doğum hediyesi olarak Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire aldı.

Tarkan Tarabya'daki villasını kızı için yeniledi!

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Megastar Tarkan,  kızı Liya için Tarabya’daki villasını yeniledi...

Düzce Gümüşpınar'da evin ortasından geçen direk isyan ettirdi!

Düzce’nin Gümüşpınar Mahallesi’ndeki mahallesinde oturan Tahtacıoğlu ailesinin evinden geçen direk görenleri şaşırttı. Tahtacıoğlu ailesi yetkililerden yardım istedi.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, çocuk odası hazırladı!

Çocuk sahibi olma kararı alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, hazırlıklara evlerinde çocuk odası hazırlayarak başladı.

İşte Pınar Dilşeker'in Ataşehir'deki evi!

Pınar Dilşeker, Ataşehir'de oğlu Mert Ali ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Pınar Dilşeker, evinin dekorasyonunda mor renge ağırlık vermiş Ünlü şarkıcı yeni evine 1,5 yıl önce taşınmış.

Pınar Dilek, Tarkan'ın Tarabya'daki villasına taşındı!

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan projede toplam 163 adet konut için hak sahipleri belli olacak.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi belli oldu. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan 163 tane dairenin satışa çıkarılacağı projede 180 aya varan vade yapılabiliyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kurası ne zaman?

Toplamda 163 konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kurası ne zaman? Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Tarkan Pınar Tevetoğlu Haberi

Tarkan Pınar Tevetoğlu

Mega star Tarkan ve Pınar Tevetoğlu 29 Nisan 2016'da, 20 kişilik sade bir törenle evlenmişti. Kızları Liya 6 ay önce dünyaya geldi. Çiftin bir süredir kavgalı oldukları, Tarkan'ın evi terk ettiği iddia ediliyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, sosyal medyada dolaşan ''Tarkan eşinin kıskançlığından bunaldı. Araları 3 aydır kötü'' dedikodusuna açıklama geldi.

Tarkan, iddialara ''Kızımızla birlikte Almanya'daki evimizdeyiz, çok mutluyuz. Ailemiz de yanımızda. Sorunumuz yok.'' cevabını verdi.

Çiftin yılbaşından hemen sonra Köln-Alzey'deki evlerine gittikleri, Şubat ayı sonunda İstanbul'a geri gelecekleri...