25 / 04 / 2024

Tarkanın çifliği nerede

Tarkanın çifliği nerede

Tarkan 3. Köprü güzergahının Riva’da bulunan çiftliğinin hemen üstünden geçmesi yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Karayolları Müdürlüğü viyadüklerin inşaatı nedeniyle Tarkan’ın çiftliğine giden tek yolu kapattı.

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın en ucuza nerede satılıyor? işte Kumtel 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına set üstü fırın almak isteyenler sizin için Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını araştırdık. İşte Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın özellikleri ve fiyatı..

Akıl almaz yöntemle 126 milyon lirayı çalan kadının kimliği ve gizlendiği adresi deşifre edildi

Almanya'da çalıştığı şirketten 8.2 milyon euro çalan kadının kimliği ve paralarla kaçtıktan sonra nerede gizlendiği ortaya çıktı. Alman polisi hırsızlık olayının şüphelisinin Yasemin Gündoğan olduğunu ve genç kadının paralarla birlikte Türkiye'ye kaçtığını tespit etti.

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

Tarkan'ın imar inadı niye?

Gazeteci Mevlüt Tezel, Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisini bugün köşesine taşıdı. Tezel, "Elbette her Türk vatandaşı yatırım amaçlı arsa alabilir ve imar için başvurabilir. Bu Tarkan'ın en doğal hakkı ama altı kez imara başvurmak, belediyeyi zorlamak garip. Olmuyorsa olmaz değil mi?" diyor...

Ekrem İmamoğlu: Tarkan'ın imar talebi her vatandaş gibi değerlendirilir!

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisi için istediği imar izni hakkında açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bilgim yok, ben de basından okudum. Varsa her vatandaş gibi talebi değerlendirilir, bakılır" dedi...

Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisine imar izni yok!

İBB Meclisi’nin 2020 Ocak 2'nci toplantısında komisyonların hazırladığı raporlar karara bağlandı. Raporlar arasında Tarkan’ın arazisinin imar dosyası da bulunuyordu.Tarkan Bayrampaşa Cevatpaşa'daki arazisi için istediği imar iznini bir kez daha alamadı...

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi nerede?

Kura heyecanının şimdiden başladığı TOKİ Kayaşehir projesinin kura çekilişi yarın yapılacak. Peki TOKİ Kayaşehir kura çekilişi nerede?

Tarkan'ın evi müze mi oluyor?

Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya gelen Tarkan'ın evinin belediye tarafından satışa koyulması anne Neşe Tevetoğlu'nu üzdü. Bunun üzerine Tarkanın hayranı olan bir iş adamı evi alıp müze yapmak istediğini açıkladı. 

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

İşte Tarkan'ın Almanya'da büyüdüğü ev!

Megastar Tarkan’ın doğduğu hastane ile büyüdüğü ev ilk kez görüntülendi. Almanya, Tarkan'ın yaşamında önemli bir yere sahip.

Tarkanın çifliği nerede Haberi

Tarkanın çifliği nerede

Tarkan 3. Köprü güzergahının Riva’da bulunan çiftliğinin hemen üstünden geçmesi yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. 






Viyadüklerin inşaatı nedeniyle Tarkan’ın çiftliğine giden tek yolu kapatan Karayolları Müdürlüğü, alternatif olarak şantiye içinden yol verdi. 






Ancak Tarkan viyadük altında kalan, toz ve inşaat gürültüsüyle keyfi kaçan çiftliğine artık uğramıyor.