19 / 04 / 2024

Tarlabaşı 360 türk arap forumu

Tarlabaşı 360 türk arap forumu

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, Beyoğlu Belediye Başkanı A.Misbah Demircan ve TASÇA Başkam Muhammed Adil yatırım forumunda bir araya geldi.

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

Türk Telekom evleri akıllandıracak!

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı, Akıllı Şehirler: 360" temasıyla düzenlendi. Türk Telekom, Türkiye’yi, araçların, evlerin, okulların, şirketlerin ve şehirlerin akıllandığı bir geleceğe taşımayı amaçlıyor.

Tarlabaşı 360 model anlamında Türkiye'de bir ilk!

Çalık Gayrimenkul kentsel dönüşümün tecrübesini yaşadı. 10 senelik zorlu bir sürecin ardından Tarlabaşı 360 projesini tamamlamaya artık çok yakın. Feyzullah Yetgin, projenin kapsam, ölçek ve model anlamında Türkiye'de bir ilk olduğunu söylüyor.

Tarlabaşı360 Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

Cityscape Global 2015 kapsamında Tarlabaşı360 projesinin lansmanı yapıldı. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, fuarda 300 milyon dolarlık satış yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Tarlabaşı360 projesi Arap yatırımcılara tanıtıldı!

Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu’nda, Tarlabaşı360 Arap yatırımcılara ‘örnek proje’ olarak tanıtıldı.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan açılış konuşmasında, Beyoğlu’nun geçmişten gelen çok kültürlü yapısından bahsetti.

Tarlabaşı360, Türk Arap Gayrimenkul Forumu’nda tanıtıldı!

Türkiye’nin ilk kentsel yenileme projesi Tarlabaşı360, İstanbul’da düzenlenen Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu’nda, Arap yatırımcılara ‘örnek proje’ olarak tanıtıldı.

Türk mobilyacılar İtalya'da Salone Mobilya Fuarı'na katılacak!

54 yıldır İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor.

Tarlabaşı 360'da dolar kuru sabitlendi!

ÇALIK Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Tarlabaşı 360'da kur sabitleme kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında 31 Mayıs'a kadar yapılacak tüm ödemeler için dolar kuru 2.40 TL olarak sabitlendi.

Beyoğlu Tarlabaşı 360 ne zaman teslim?

Beyoğlu Tarlabaşı 360 ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Gap İnşaat Tarlabaşı 360 projesinde lansmana özel yüzde 5 + yüzde 5 indirim uygulanıyor...

Tarlabaşı 360 teslimleri ne zaman?

Tarlabaşı 360 teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 94 bin metrekare satılabilir alana sahip olan Tarlabaşı 360 Evleri'nde 48 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Tarlabaşı 360'ta kişiye özel satış!

Türkiye'nin ilk 'kentsel yenileme' projesi olma özelliğini taşıyan Tarlabaşı 360 projesi satışa çıktı. Çalık Gayrimenkul tarafından geliştirilen Tarlabaşı 360'taki 97 rezidansın herbiri farklı metrekarelerde tasarlandı.

Tarlabaşı 360’ın ilk etabı satışa sunuldu!

Türkiye’nin ilk kentsel yenileme projesi olma özelliği taşıyan ‘Tarlabaşı 360’ın ilk etabındaki 97 rezidans ve 96 ofis satışa çıktı. Rezidansların lansmana özel fiyatı ise 289 bin dolardan başlıyor.

Tarlabaşı360'da daireler kişiye özel satışa sunuldu!

Taksim'de yer alan Tarlabaşı360 projesi'nde, Türkiye'de konut sektöründe bir 'ilk' başarılarak, rezidanslar benzer modelleme yerine her biri diğerlerinden farklı tasarlanarak kişiye özel satışa sunuldu...

Tarlabaşı 360 türk arap forumu Haberi

Tarlabaşı 360 türk arap forumu

Beyoğlu Belediyesi, Türk-Arap Ekonomik ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASÇA) ve Çalık Holding ev sahipliğinde Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu düzenlendi. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Arap yaürımcılara Tarlabaşı 360 Projesini anlattı. Yetgin, "Arap ülkelerinin Türklere, Arap kültürünü daha yakmdan tanıtması gerek. Bu bağlamda Tarlabaşı 360'ta Arap sanat eserlerinin ve özgün değerlerinin sergileneceği bir yapı fikrine olumlu bakıyoruz. Son dönemde izlenen dış politika sayesinde, Türkiye Araplara, Araplar da Türkiye'ye yüzünü döndü" diye konuştu. Dubai Cityscape Fuarı'nda Tarlabaşı 360 Projesi'nin küresel ölçekte tanıtılacağını belirten Yetgin, şöyle devam etti: "Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi üe bölgeye gelen hareketlilik sayesinde, komşu bina değerleri 40 kattan fazla arttı. Projede, ofislerin ilk bölümünün teslimi 2016'da gerçekleşecek, rezidanslar ise 2017'de teslim edilecek. Tarlabaşı...