19 / 04 / 2024

Tarlabaşı360 projesi tanıtım

Tarlabaşı360 projesi tanıtım

Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu’nda, Tarlabaşı360 Arap yatırımcılara ‘örnek proje’ olarak tanıtıldı.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan açılış konuşmasında, Beyoğlu’nun geçmişten gelen çok kültürlü yapısından bahsetti.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri projesi tanıtıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sanayi sitelerini şehir dışına taşıma projesi kapsamında başvurusu gerçekleştirilen ve kabul edilen ilk proje olma özelliği taşıyan ’Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri’nin projesinin tanıtımı gerçekleştirdi. 

Mardin Yeşilli'de "Kentsel Dönüşüm Projesi" tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Yeşilli Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kentsel Dönüşüm Projesi"nin tanıtımı yapıldı.

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi tanıtıldı!

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi "Şehr-i Sitare"nin ilk etabının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Modda Bulvar projesi tanıtıldı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilecek olan Modda Bulvar projesi tanıtıldı. 15 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak bin 50 konutluk projenin tanıtım kokteyli iş dünyasını bir araya getirdi. 

Taksim 360 Konutları bugün basına tanıtılıyor!

Taksim 360 projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Taksim 360 projesinin tanıtımı Beykoz Acarkent'te gerçekleşiyor...

Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Tarlabaşı360 projesi tanıtım Haberi

Tarlabaşı360 projesi tanıtım

Beyoğlu Belediyesi, Çalık Holding ve TASCA (Türk – Arap Arap Ekonomi ve Stratejik İşbirliği Derneği) işbirliğiyle düzenlenen Türk Arap Gayrimenkul Forumu, Dubai Cityscape Fuarı öncesinde Türk ve Arap dünyasını İstanbul’da bir araya getirdi. Açılış konuşmasını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın yaptığı forumda, Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin ve TASCA Başkanı Muhammed Adil’in yanı sıra Türk ve Arap gayrimenkul dünyasının önde gelen isimleri katıldı.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan açılış konuşmasında, Beyoğlu’nun geçmişten gelen çok kültürlü yapısından bahsederek, kentsel dönüşümle birlikte Tarlabaşı’nın dünya kültürlerinin merkezi olacağını ve Arap kültürünün bu anlamda büyük önem taşıdığını ifade etti. Demircan sözlerini şöyle sürdürdü:


Tarihten gelen çok kültürlü yapı geliştirilecek


‘‘Kentsel dönüşüm fikri, mevcut hayat alanlarını dönüştürerek korumayı esas alan, dünya dostu bir...