23 / 04 / 2024

Tarlabaşında dolar 2.40 TLye sabitlendi

Tarlabaşında dolar 2.40 TLye sabitlendi

Çalık Gayrimenkul, Tarlabaşı 360 projesinde kuru sabitledi. 1 Nisan - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak tüm ödemeler için dolar kuru 2.40 lira oldu.

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

Ucuz fiyata hemen teslim prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1 evler 339.900 TL'den başlıyor!

Prefabrik evler hemen teslim edildiği için vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ucuz fiyata hemen teslim prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1 evler 339.900 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Yastık altında doları olanlar dikkat! 31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? 

Yatık altında doları olanlar ve  dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel dolar kurunu yakından takip ediyor. Vatandaşlar ''31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 31 Temmuz Pazartesi dolar/TL kuru...

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den Dolar Tahmini: 40 TL'ye Ulaşacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son yazısında doların geleceğiyle ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu. Geçer'e göre dolar, enflasyon ve diğer faktörlerin etkisiyle önemli bir yükseliş yaşayarak 40 TL'ye ulaşacak.

Konut satışlarında son 2 yılın en sert düşüşü!

TÜİK tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan verilere göre, ülke genelinde Haziran ayında yapılan konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 44.4 azalarak 83 bin 636 oldu. Konut satışlarında son 2 yılın en sert düşüşü yaşandı.

İkinci el otomobil fiyatlarında yüzde 40 düşüş bekleniyor: Yeni düzenlemeler tüm dengeleri değiştirdi

Son dönemde oldukça yükselen ikinci el otomobil fiyatlarının düşmesi için adımlar atılmaya başlandı. Yakında ikinci el piyasasında yüzde 40'a varan fiyat indirimlerinin görülmesi bekleniyor. İşte yapılan yeni düzenlemeler ve ikinci el pazarında son durum....

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün! Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün... Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın...

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü dolar kurunda. Seçimden sonra doların ne olacağı merak ediliyor. 1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın!

Dolarda yeni senaryo! Seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi! 

Milyonların gözü 28 Mayıs seçimlerine çevrildi. Dolar kuru şu günlerde rekor kırarken, yeni senaryo oluştu ve seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi.  Dolarda son dakika gelişmesi...

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Seçim sonrasında dolar bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın

14 Mayıs seçimine son 2 gün kalırken, yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın!

1 doların ne kadar olacağı açıklandı! Yastık altında doları olanlar bu rakama inanamadı!

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı. Yastık altında doları olanlar bu rakama inanamadı. Hemen siz de tek tek açıklanan bu rakama bakın...

Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar olur, dolar ne olur? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Tarlabaşında dolar 2.40 TLye sabitlendi Haberi

Tarlabaşında dolar 2.40 TLye sabitlendi

Kampanya kapsamında 1 Nisan - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak tüm ödemeler için dolar kuru 2.40 lira olarak sabitlendi. Buna göre yatırımcılar ödemelerini kampanya döneminde belirtilen kurdan TL veya dolar cinsinden yapabilecek.


Toplam 20 bin metrekarelik alan üzerinde yaklaşık 150 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projenin, Tarlabaşı Bulvarı’na 220 metre cephesi bulunuyor.


Beyoğlu Belediyesi’nin önderliğinde hazırlanan ve Türkiye’de kamu ve özel sektör ortaklığıyla yapılan ilk yenileme projesi olma özelliği taşıyan Tarlabaşı 360’ta, bütün konutlar için yeraltı otoparkları ve sosyal faaliyetler için yaya alanları...