20 / 04 / 2024

Tarsus kentsel dönüşüm çalışmaları son durum 

Tarsus kentsel dönüşüm çalışmaları son durum 

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Tarsus'un 13 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Mersin Tarsus Belediyesi Belen Mahallesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, 13 mahallenin kentsel dönüşüm alanı ilan ettiğini söyledi. 

Tarsus'ta dönüşüm hızla sürüyor!

Tarsus Belediyesi tarafından başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tarsus Duatepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Duatepe Mahallesi sakinleri ile biraraya gelerek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Duatepe Mahalle Muhtarı Mehmet Dağ ile mahalle sakinleri katıldı.

Şevket Can: Tarsus'ta dönüşümün yol haritası belirlendi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, müteahhitlerle toplantı yaparak kentsel dönüşümü görüştü. Yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Can, yol haritalarının belli olduğunu söyledi.

Mersin Tarsus kentsel dönüşümde son durum ne?

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ile kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında toplantı yaptı, bilgi verdi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Nadir Batmaz ile mahalle sakinleri katıldı.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm konuşuldu!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ile kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında toplantı yaptı, bilgi verdi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Nadir Batmaz ile mahalle sakinleri katıldı.

Mersin Tarsus'ta kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ile kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında toplantı yaptı, bilgi verdi. toplantıya İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Nadir Batmaz ile mahalle sakinleri katıldı.

Tarsus İsmetpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ile kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında toplantı yaptı, bilgi verdi, toplantıya İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Nadir Batmaz ile mahalle sakinleri katıldı.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı!

Tarsus Belediyesi, kentsel dönüşüm için Duatepe ve Ismetpaşa' da çalışmalara başladı.Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, " Çağın ihtiyaçlarını yerine getirmek gerekir " dedi...

Jirayr Amca, kentsel dönüşüm mağduru!

Tarlabaşı Sakızağıcı Caddesinde, kentsel dönüşüm nedeniyle pazartesi günü proje kapsamındaki son binalar boşaltılıyor. 66 yaşındaki Jirayr Zincirci de 30 yıldır yaşadığı tek göz odasına elveda demek zorunda

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Tarsus kentsel dönüşüm çalışmaları son durum  Haberi

Tarsus kentsel dönüşüm çalışmaları son durum 

Mersin'de Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni üstlendi. Milliyet'te yer alan habere göre; Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi sakinlerinin gündemini 10 yıldır meşgul eden, mahalle sakinleri arasında endişelere ve mağduriyetlere yol açan kentsel dönüşüm projesini tamamen kendi olanaklarıyla yapmak için düğmeye bastı. 

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kentsel dönüşüm projesi hedefleri hakkında mahalle sakinlerine bilgi aktardı. Başkan Bozdoğan, İsmet Paşa Mahallesi’nin 2011 yılından bu yana kentsel dönüşüm beklediğini anımsatarak "Bu kentin 3-5 müteahhide peşkeş çekilmesine asla müsaade etmedim. Bu imkanlar vatandaşlarım arasında eşit bölüştürülecek. Önceki yönetimler tarafından defalarca söz verilmesine rağmen umutları her seferinde boşa çıktı. 3-5 müteahhide para kazandırmak için yapılan işleri 2011'den beri gördünüz, yaşadınız. İsmet Paşa Mahallesi 5...