28 / 03 / 2024

tarsus Tarihi Ticaret Merkezi

tarsus Tarihi Ticaret Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma çalışmaları ile Tarsus'u cazibe merkezi yapacaklarını söyledi.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi'ndeki restorasyonda son durum!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi kapsamında restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Can, esnaflarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi projesi turizmi hareketlendirecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Projesi'nin tamamlanmasıyla bölgenin bir cazibe merkezi olacağını söyledi. Başkan Can, esnafla yaptığı görüşmede, projenin bir an önce hayat geçmesi için destek istedi.

Tarihi Ticaret Merkezi Tarsus'un cazibe merkezi olacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi'nin tamamlanmasıyla bölgenin kentin cazibe merkezi olacağını söyledi.

Bakan Bolat'tan son dakika müjdesi: Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen alınacak! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen memur alımı yapacağını duyurdu. Bakan Bolat'tan son dakika müjdesi: Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen alınacak!  Peki, 1500 denetmen iş başvuru tarihi ve şartları neler? 

Belediye konut ve ticaret imarlı arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Şanlıurfa İli Siverek Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Siverek Haliliye'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ticaret Bakanı Bolat'tan tarihi rekor açıklaması: Günlük ihracat 2 milyar 121 milyon dolar oldu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat günlük ihracatta tarihi rekor kırıldığını söyleyerek, 23 Haziran'daki ihracat rakamının  2 milyar 121 milyon dolar seviyesinde gerçekleştiğini açıkladı. 

Ticaret Bakanlığı çok sayıda yüksek maaşlı personel alacak! Detaylar ve son başvuru tarihi belli oldu!

Ticaret Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilan kapsamında detaylar ve başvuru şartları da belli oldu.

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvuru detayları ve şartları nasıl?

Ticaret Bakanlığı, 15 sözleşmeli bilgi işlem personeli alımı yapacak. Başvuruların son tarihi 26 Haziran 2023 olarak belirlendi. İlgilenenler başvuru yapabilirler. İşte haber detayları..

Ticaret Bakanlığı sürpriz bir kararla mühendis alımı yapacak! Hemen bakın!

Ticaret Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 92 personel alımı yapacağını paylaştı. İşe alınacak adayların Ticaret Bakanlığı Taşra Teşkilatı Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8’inci ve 9’uncu dereceli kadroya alınacağı öğrenildi. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte d

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Türkiye ve Katar'da üst düzey toplantı! 2022 yılında rekor ticaret

Türk ve Kuveyt finans Kuveyt’te düzenlenen bir programda bir araya geldi. Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi olan Tuba Nur Sönmez, Türkiye ve Kuveyt'in 2022 senesinde 956 milyon dolarlık ticaret hacmine yükselerek tarihi bir rekora imza attığını ifade etti.

İhracat duraklarken ithalat patladı! Dış ticaret açığı tarihi rekor kırdı!

TÜİK verilerine göre, geçtiğimiz yıl Türkiye’nin yaptığı ithalat patlarken, ihracat ise buna yetişemedi ve 2022 senesinin tamamında dış ticaret açığı yüzde 137 artışla 46 milyar dolardan 109,5 milyar dolara yükseldi.

Ticaret Bakanlığı 419 uzman yardımcısı alıyor! İşte başvuru tarihi...

Ticaret Bakanlığı 419 ticaret uzman yardımcısı alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları belli oldu mu? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Tarihi Kiliseli Tüccar Han ticaret merkezi olacak!

Bolu Gerede'de Bizans dönemine ait ilk ticaret merkezi olan tarihi Kiliseli Tüccar Han'ın restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Bu yıl içerisinde hizmete açılacak tarihi han içerisinde 25 odalı butik otel de yer alacak.

Bilecik'in tarihi evleri, ticaret merkezi olacak!

Osmanlı Dönemi'nde Bağdat-İstanbul yolunda konaklama ve ticaret merkezi olarak kullanılan 7 kervansaraydan biri olan Tarihi İpek Yolu'ndaki Taşhan, restore edilerek aslına uygun şekilde ticaret merkezi olarak hizmet verecek.

tarsus Tarihi Ticaret Merkezi Haberi

tarsus Tarihi Ticaret Merkezi


Tarihi Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesi’nin eski yerleşim alanları olan Şehitkerim Mahallesi, eski belediye binası, Ulu Cami, Kırkkaşık Bedesteni ve Yeni Hamam arasında kalan bölgeyi kapsadığını söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, tarihi çarşıları yeniden cazibe merkezi haline getireceklerini belirtti.

Başkan Can, “Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi; tarihsel süreç içinde kültürel, sosyal ve ekonomik niteliklerin biçimlendirdiği bir kentsel dokunun, mevcut sorun ve olanakların değerlendirilerek günün ve geleceğin gereksinmelerine uygun olarak yeniden düzenlenmesine yönelik, yaklaşık 20.855 m2’lik alanda 55 adet tescilli yapı,1 adet tescilli kemer kalıntısının ve 145 adet tescilsiz yapının bulunduğu 34 adet yapı adasından oluşmaktadır. Bu proje şehrimizin girişi olan Kleopatra Kapısının 300–400 metre ilerisinde işlevsel, tarihsel ve kamusal bir çok önemli yapıyı üzerinde barındıran Atatürk Bulvarı...