24 / 04 / 2024

Tasarım Bölümü Başkanı Sven Baacke

Tasarım Bölümü Başkanı Sven Baacke

Gaggenau Eurocucino Fuar standına imza atan Gaggenau Tasarım Bölümü Başkanı Sven Baacke: “Temel unsurlara odaklan, ama şiirselliği de kaybetme” diyor

Tuzla'da 10 yılda 25 bin bağımsız bölüm dönüştü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'da 10 senede 25 bin bağımsız bölümün dönüştüğünü söyledi. 

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

TİM Başkanı'ndan asgari ücret açıklaması! Maksimum 300-400 dolar olmalı...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, temmuz ayında ara zam gelmesi beklenen asgari ücrete dair değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

YÖK'ten NFT ve Blockchain adımı! Başkan Erol Özvar ilk kez açıkladı

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversitelerde başlayacak yeni projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özvar, "Yükseköğretim kurumlarında dijital dönüşüm sürecine uyum sağlayarak küresel ölçekte rekabet edebilme gücü kazanmak zorunluluk haline geldi" dedi.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Depreme dayanıksız 6.7 milyon bağımsız bölüm dönüşecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz depreme dayanıksızlığı tescillenmiş 6,7 milyon bağımsız bölümün dönüşümünü mümkün olan en kısa sürede tamamlamaktır. İlk etapta 1,5 milyon öncelikli yapı için hızlı ve kararlı bir çalışma içindeyiz." dedi.

Tasarım Bölümü Başkanı Sven Baacke Haberi

Tasarım Bölümü Başkanı Sven Baacke



Lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markası Gaggenau’nun Tasarım Bölümü Başkanı Sven Baacke, kalite ve özgün görünümü, çağdaş tasarımın bugün karşı karşıya olduğu en büyük zorluklar olarak görüyor. Kendisinin gözünde, bütünlük, basitlik ve minimalizm ana kriterler. “Temel unsurlara odaklan, ama şiirselliği de kaybetme” felsefesiyle hareket eden tasarımcı, gelenek ile yenilik arasındaki gerilimi sürekli olarak canlandırma ve bundan kendi ruhunu taşıyan, bütüncül ürünler geliştirme tutkusunu Gaggenau markasına has bir görev olarak tanımlıyor.

2003 yılından bu yana Gaggenau çatısı altında çalışıyor

1974 doğumlu olan Sven Baacke, Stuttgart Güzel Sanatlar Akademisi Endüstriyel Tasarım Bölümü mezunu. Gaggenau tasarım ekibine 2003 yılında katılan Baacke, Gaggenau’nun dünyanın her yerinde en çok tercih edilen efsane 200 serisi fırınların geliştirilmesinin ardındaki itici gücü oluşturuyor. Baacke’nin liderliğinde Eurocucina Milano 2011...