19 / 04 / 2024

tasarımcı Zeynep Kartal mağazası

tasarımcı Zeynep Kartal mağazası

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

Mimari tasarımlarda 'doğaya dönüş' dönemi!

Yıldız Entegre tarafından gerçekleşen “Ağacın İzinde Salı Söyleşileri”nde Türkiye’nin önde gelen mimar ve tasarımcıları yorumlarını paylaştı. Yeni dönemin şifrelerini paylaşan mimarlar, koronavirüs salgınıyla başlayan süreçte, tasarım her zamankinden daha önemli bir hale geleceğini söyledi.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Tasarımcı çift ormanın ortasında rüya gibi ev inşa etti!

Tasarımcı ve sanat yönetmeni olan Zach Both, kamyonetiyle dünyayı gezerken Pasifik’te Nicole Lopez’le karşılaştı ve bir ilişkiye başladılar.

Gebze'ye Tasarım Vadisi kurulacak!

Resmi Gazete yayınlanan 2018-2020 Tasarım Stratejisi ve Eylem Planı’na göre Gebze'de Tasarım Vadisi kurulacak. Vadi kapsamında yapılar kurularak tasarımcıların ve sanayinin etkileşim içerisinde faaliyet göstermeleri sağlanacak.

20 kent 280 tasarımcı KArtal için bir araya geldi!

Kartal Belediyesi’nin desteklediği TAK Kamp Etkinliği’nin 4’üncüsü rekor katılımla Kartal’da gerçekleşti. “Tasarımcılar Kartal’da Buluşuyor” temasıyla gerçekleştirilen TAK Kamp’a 20 farklı kentten 280 tasarımcı katıldı.

Mimari ve Tasarım Zirvesi 14 -15 Nisan’da İstanbul’da!

Türkiye ve dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcılarını Nisan ayında İstanbul’da buluşturacak Mimari ve Tasarım Zirvesi, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Ikea ilk kez Türk tasarımcıyla çalıştı!

İsveçli mobilya devi Ikea ilk kez bir Türk tasarımcıyla çalıştı. Babası Turkcell’in ilk Genel Müdürü olan 31 yaşındaki Pınar Demirdağ, 2017 koleksiyonu için Ikea’ya masa örtüleri, çarşaflar, tabaklar, tepsiler ve yastıklar tasarladı.

Tasarım Tomtom Sokakta Projesi başladı!

Modacı ve tasarımcılar tarafından düzenlenen ''Tasarım Tomtom Sokakta Projesi'' etkinliği başladı.Etkinlik, 23 Ekim pazar gününe kadar devam edecek.

EVİM serisi ile salonlara şık ve zarif tasarımlar!

İtalyan tasarımcıların elinden çıkan elit çizgiler, bir yandan evinizin dekorasyonuna değer katarken, bir yandan da mekanınızın daha seçkin gözükmesini sağlayacak. Birbirinden şık ve dekoratif ürünlerden oluşan ‘EVİM’ serisi ile aydınlatmada şıklık ve zarafet aynı anda yakalanıyor.

Ahmet Güneş: Tasarım taklide mi dönüyor?

Yaşamın hemen her alanında ‘tasarım’ ile karşılaşmaya alıştığımız bir dönemde, aslında tasarım diye sunulan pek çok ürünün benzerliği tasarımcıların birbirini tekrar ettiği algısını mı doğuruyor?

tasarımcı Zeynep Kartal mağazası Haberi

tasarımcı Zeynep Kartal mağazası

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurtaran bugün köşesinde "Londra'da mağaza açıyor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcımız Zeynep Kartal ile ilgili güzel bir haberim var. Yıllardır dünyaca ünlü yıldızlar da dahil olmak üzere hemcinslerinin şıklıklarına şıklık katan Kartal, şimdi de Londra'nın göbeğinde, Harrods'ın karşısında tek katlı, 500 metrekarelik bir mağaza açıyor. Sadece kişiye özel kıyafetler tasarlayan Kartal, artık hazır giyime de el atmış. 15 güne kadar kapılarını aralayacak Concept adını verdiği mağazasında kendi tasarımı deri pantolonlar, ceketler, kazaklar, tişörtler ve Adoma için hazırladığı kürkleri satacak. Moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açarak bir kez daha göğsümüzü kabartacak olan Zeynep Kartal'a kocaman...