28 / 03 / 2024

tat towers hakkında bilgi

tat towers hakkında bilgi

2006 yılında işadamı Salih Tatlıcı, Zincirlikuyu'da inşaatı bitmemiş halde boş duran iki kuleden oluşan Tat Towers'ı satacakmış. Gökdelenin taliplileri arasında Fransız otel devi Accor Grubu da bulunuyormuş.

Tat Towers’ın emlak borcu reklam geliriyle ödenecek!

Evlatları anlaşamadı, ardında 3 milyar dolarlık bir servet bıkan Salih Tatlıcı’nın mirasını yıllardır mahkeme yönetiyor. Mahkeme Tat Towers’ın dış cephesine cephe reklamı aldı. 3.3 milyon liralık reklam geliri, borçlar için kullanılacak...

2006 yılında Tat Towers satılacak!

2006 yılında işadamı Salih Tatlıcı, Zincirlikuyu'da inşaatı bitmemiş halde boş duran iki kuleden oluşan Tat Towers'ı satacakmış. Gökdelenin taliplileri arasında Fransız otel devi Accor Grubu da bulunuyormuş.

2001 yılında Fransız Le Meridien, Tat Towers'a talip olmuş!

2001 yılında Fransız kökenli Le Meridien Türkiye'de otel açmak için harekete geçmiş. Otele mekan olarak Şehmuz Tatlıcı'ya ait Tat Towers'ı seçen şirket, Tatlıcı Grubu ile 50 milyon dolara anlaşacağı konuşulmuş.

Tat Towers'ın tavanı çöktü!

Londra'da beş yıl önce ölen Salih Tatlıcı'nın yaptırdığı ve mirasçıları arasında paylaşılamayan İstanbul'daki Tat Towers harap hale geldi. 1 Mayıs göstericilerinin girip kırıp döktüğü binada şimdi de tavan çöktü.

Köy İçme Suları Hakkında Kanun!

7478 sayılı Köy İçme Suları Hakkında Kanun, 16 Mayıs 1960 tarihinde 10506 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanunda, Köy İçme Suyu ile ilgili yasal hükümlere yer veriliyor...

Mutlu Gayrimenkul fiyat ve miktar hareketi hakkında açıklama yaptı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Kap 'a 23 Ekim 2013 tarihinde olağan dışı fiyat ve miktar hareketi hakkında açıklama yaptı, detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor.

Şufa hakkında zamanaşımı!

Paylı taşınmazlarda pay satışlarında üçüncü bir kişiden önce pay sahiplerine öncelik tanıyan şufa hakkında zamanaşımı süresi nedir? Hak düşürücü süre ne kadardır? sorusunun cevabını merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Ata GYO kaba inşaat işleri hakkında açıklama yaptı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 22 Ekim 2013 tarihinde saat 16:03 'te Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na kaba inşaat işleri hakkında açıklama yaptı, açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

İhalelere yönelik başvurular hakkında tebliğ!

İhalelere yönelik başvurular hakkında tebliğ 27124 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ kapsamında, Resmi Gazete’de yayımlanan İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Yönetmeliğin uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleniyor..

Mal bildiriminde bulunulması hakkında yönetmelik!

Mal bildiriminde bulunulması hakkında yönetmelik 15 Kasım 1990 tarihinde ve 20696 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik kapsamında mal bildiriminde bulunacaklar ile ilgili esaslara yer veriliyor...

Önalım hakkında iki yıllık süre!

Önalım hakkında iyi yıllık süre nedir? Önalım davalarında iki yıllık süre konusu neye göre belirleniyor? Medeni Kanun'da bu konu nasıl yer alıyor? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizde yer alıyor..

Önalım hakkında üç aylık süre!

Önalım hakkında üç aylık süre konusu nedir? Önalım hakkında üç aylık süre nasıl başlıyor, nasıl bitiyor, taraflar açısından bu süre nasıl işliyor? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Yabancıların Türkiye'de ikamet ve seyahatleri hakkında kanun!

5683 sayılı Yabancıların Türkiye'de ikamet ve seyahatleri hakkında kanun, 24 Temmuz 1950 tarihinde 7564 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanunda Türkiye'de ikamet ve seyahat eden yabancılar ile ilgili esaslara yer veriliyor...

tat towers hakkında bilgi Haberi

tat towers hakkında bilgi



Tatlıcı'nın kuleleri kıymete bindi


Salih Tatlıcı, Zincirlikuyu'daki inşaatı bitmemiş Tat Towers'ı satıyor. Gökdelenin talipleri arasında Fransız otel devi Accor da bulunuyor


    Diyarbakırlı işadamı Salih Tatlıcı, yıllardır boş duran İstanbul Zincirlikuyu'daki Tat Towers gökdelenlerini satıyor. İmar ve kaynak sorunu nedeniyle binaları uzun yıllar boyunca tamamlayamayan Tatlıcı, bölgenin değerlenmesi üzerine satış görüşmelerine başladı.     

    Tatlıcı'nın 20 yıl önce temelini attığı gökdelenler için kapısını daha çok turizm ve otelcilerin çaldığı belirtiliyor. 

    Beş talibi olduğu öğrenilen gökdelenler için dünya üzerinde 4 bin oteli bulunan Fransız Accor grubu da görüşmelere başladı. 

    Accor, 140 ülkede 168 bin çalışanı ve 7...