29 / 03 / 2024

Tat Towers projesi

Tat Towers projesi

Zincirlikuyu’daki Tat Towers’ın emlak vergisi borcunun 2 milyon lirayı aştığı öğrenilirken, ikiz kulelerin dış cephesine verilmek istenen milyonluk reklam teklifine de varislerden Mehmet Tatlıcı karşı çıktı...

Luxera Towers projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Luxera Gayrimenkul imzalı olacak yeni projesi Luxera Towers için harekete geçti. Peki Luxera Towers projesi nerede yükselecek? İşte Luxera Towers projesi 15 soruda tüm detaylarıyla. İşte ayrıntılar...

Tat Towers'ta reklam krizi!

Tat Towers’ın dış cephesi, 3 milyon 300 bin liraya kiralandı. Mehmet Tatlıcı, terekenin 6 milyon 700 bin lira zarara uğratıldığını ileri sürdü. Savcılık takipsizlik kararı verdi...

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

Tat Towers’ın emlak borcu reklam geliriyle ödenecek!

Evlatları anlaşamadı, ardında 3 milyar dolarlık bir servet bıkan Salih Tatlıcı’nın mirasını yıllardır mahkeme yönetiyor. Mahkeme Tat Towers’ın dış cephesine cephe reklamı aldı. 3.3 milyon liralık reklam geliri, borçlar için kullanılacak...

Tat Towers'ın satışı için dava açıldı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden birinde bulunan Tat Towers, miras kavgası nedeniyle 7 yıldır kullanılamıyor. Mirasçılardan Salih Ziya Titiz, diğer mirasçılara, ikiz kulelerdeki mevcut paydaşlığın satış yoluyla giderilmesi için dava açtı.

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi 24 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Toplamda 1.250 adet daireden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunuyor.

AB Grup Bayrak Towers Projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek olan proje AB Grup tarafından hayata geçirilecek. AB Grup Bayrak Towers Projesi toplam 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

AB Grup Bayrak Towers projesi yeni yılda satışta!

AB Grup Holding yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor. Bayrak Towers projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek. Projenin 2016 yılının başında satışa çıkması hedefleniyor.

2006 yılında Tat Towers satılacak!

2006 yılında işadamı Salih Tatlıcı, Zincirlikuyu'da inşaatı bitmemiş halde boş duran iki kuleden oluşan Tat Towers'ı satacakmış. Gökdelenin taliplileri arasında Fransız otel devi Accor Grubu da bulunuyormuş.

2001 yılında Fransız Le Meridien, Tat Towers'a talip olmuş!

2001 yılında Fransız kökenli Le Meridien Türkiye'de otel açmak için harekete geçmiş. Otele mekan olarak Şehmuz Tatlıcı'ya ait Tat Towers'ı seçen şirket, Tatlıcı Grubu ile 50 milyon dolara anlaşacağı konuşulmuş.

Elmar Yapı Elmar Towers projesi!

Elmar Yapı Elmar Towers projesi 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanan proje 15 Nisan Çarşamba günü görücüye çıkacak.

Trabzon Söğütlü Towers Projesi!

Trabzon Söğütlü Towers Projesi Trabzon 'un Akçaabat ilçesinde inşa ediliyor. Trabzon Söğütlü Towers Projesi 11 bin metrekare alan üzerinde Aydur İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Tat Towers projesi Haberi

Tat Towers projesi

İstanbul’da 1960’lı yılların ortalarında açtığı tatlıcı dükkânıyla iş hayatına atılan ve 1980’li yıllarda Türkiye’nin sayılı zenginleri arasına giren Salih Tatlıcı, 2009 yılında yaşamını yitirdiğinde ardında yaklaşık 3 milyar dolarlık bir miras bırakmıştı. Bu mirasın en önemli taşınmazlarından biri Zincirlikuyu’daki Tat Towers. Baba Tatlıcı’nın ilk evliliğinden olan çocuklarıyla ikinci eş Nurten Tatlıcı ve oğlu Uğur Tatlıcı arasında yaşanan miras bölüşümüne ilişkin davalar nedeniyle Tat Towers da yıllardır atıl durumda.  


Deprem tartışması yaşanıyor

Dava sürecinde Salih Tatlıcı’nın mirastan mahrum bıraktığı oğlu Mehmet Tatlıcı, tereke yönetiminde olan Tat kulelerinin deprem yönetmeliğine uygun olmadığını savunan bir raporu mahkemeye sundu. Bu iddiaya ilişkin bir etüt yapılmaması üzerine de bu kez Tatlıcı’nın diğer oğlu Uğur Tatlıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvurarak depreme dayanıksız ise kulelerin yıkılmasını...