19 / 04 / 2024

Tata Steel ve ThyssenKrupp ortaklık son durum

Tata Steel ve ThyssenKrupp ortaklık son durum

AB Komisyonu, Tata Steel ve ThyssenKrupp'un birleşmesine izin vermedi. AB Komisyonu Rekabetten Sorumlu Üyesi Margrethe Vestager, söz konusu birleşmeyi Avrupa'daki sanayi ve tüketicileri korumak amacıyla izin vermediklerini bildirdi.

Tata Group, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik yatırım yapacak!

Hindistan merkezli Tata Group'un, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik elektrikli araç batarya fabrikası yatırımı yapacağı ve üretimin 2026 yılında başlayacağı açıklandı.

Kahveseverler dikkat! Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim! 18 Mayıs 2023 fiyat listesi 

Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi, taşmayı önleyen Luminasense teknolojisine sahiptir. Bu sayede asla taşmayan, bol köpüklü ve lezzetli kahveler pişirmenizi sağlar. Peki, Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bbugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öz tarafından kuruldu.

Steel Force Turkey Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel Force Turkey Demir Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Mohsın ve Shameer Mullapu ortaklığında kuruldu.

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Mmt Steel İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Steel İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sutlanbeyli'de Mehmet Uyanık tarafından kuruldu.

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Serdar Çelik tarafından kuruldu.

Stm Steel İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stm Steel İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Turan tarafından kuruldu.

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Fırat Can ve Hakan Gülhan ortaklığında kuruldu.

Bkr Steel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkr Steel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakar tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Kare Steel Global Construction Yapı Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Steel Global Construction Yapı Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Işık tarafından kuruldu.

Sigma Steel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Steel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL Kadir Babagil tarafından kuruldu. 

Tata Steel ve ThyssenKrupp ortaklık son durum Haberi

Tata Steel ve ThyssenKrupp ortaklık son durum

AB Komisyonu Rekabetten Sorumlu Üyesi Margrethe Vestager, Brüksel'de düzenlediği basın toplantısında, Tata Steel ve ThyssenKrupp'un birleşmesine izin verilmediğini duyurdu.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, çelik sektöründe rekabet ortamının önemli olduğunu anlatan Vestager, söz konusu birleşmeyi Avrupa'daki sanayi ve tüketicileri korumak amacıyla izin vermediklerini açıkladı.

AB'de faaliyet gösteren şirketlerin sektörlerinde rekabete aykırı bir durum olup olmadığını AB Komisyonunda denetliyor. Komisyon, söz konusu inceleme ve soruşturmalarda rekabete aykırı durum olup olmadığını inceliyorlar.

Rekabete zarar verecek durumların tespit edilmesi halinde AB Komisyonu bu birleşme veya satın almayı engelleyebiliyor.

ThyssenKrupp Yeni Havalimanı’ndaki en büyük mobilite çözümüne imza attı!

TyssenKrupp, 3. Havalimanı'nın yolcu uçak bindirme köprülerini...