24 / 04 / 2024

tatil bölgeleri kira ücretleri

tatil bölgeleri kira ücretleri

TSKB Gayrimenkul Değerleme Ege bölgesinde yer alan konutların kira ücretlerini değerledi. 

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Tatil bölgelerindeki konut piyasası ivme kazanmaya devam ediyor! O illerde yaşayanlara talih kuşu kondu!

Tatil bölgelerindeki konut piyasası, 2023 Temmuz ayı itibarı ile ivme kazanmaya devam ediyor. Özellikle Muğla, Antalya ve Balıkesir İlçelerinde konut fiyatları ve yatırım getirileri rekor seviyelere ulaştı.

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

Organize Sanayi Bölgeleri senelik ortalama kira artış oranı yüzde 111’e fırladı!

Adana, yıllık kira artış oranları açısından yüzde 189'luk bir artışla ilk sırada yer alırken, İzmir yüzde 176'lık artış oranıyla ikinci sırayı aldı. Manisa ise yüzde 175'lik bir artış oranıyla üçüncü sırada yer aldı.

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31493 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yazlık evlerde kira fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını ile uzaktan çalışma sisteminin hayata geçmesiyle tatil bölgesine olan talep arttı.  Taleplerin artmasıyla yazlık bölgede satışların artmasıyla kira ücretleri de yüzde 58 arttı. 

Erzurum'daki OSB bölgeleri ve fabrika sayısı mecliste!

Erzurum'da bulunan organize sanayi bölgeleri ile toplam fabrika sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yazlık bölgelerde kiralar yüzde 50 arttı!

Pandemi sonrasında yazlık evlere talep artmasıyla beraber Çeşme ve Bodrum gibi gözde tatil bölgelerinde kira fiyatları, ev fiyatlarıyla yarışır hale geldi.

Tatil bölgelerinde kira fiyatları 3'e katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle yazlık evlerde yaşanan talep patlaması, bu bölgelerdeki kira fiyatlarının da üçe katlanmasına neden oldu. Öyle ki yazlık bölgelerde  sezonluk kira bedeli 350 bin liradan başlayıp 750 bin liraya kadar yükseldi. 

tatil bölgeleri kira ücretleri Haberi

tatil bölgeleri kira ücretleri

Koronavirüs salgını ile birlikte Ege bölgesine göçün artması ile kira ücretlerinde artış yaşandı. Milliyet'te yer alan habere göre;  Alaçatı ve Bodrum’da sezonluk villa kiraları geçen yıla oranla yüzde 30 yükselerek ortalama 125 bin TL'ye çıktı. TSKB Gayrimenkul Değerleme İzmir Şube Yönetici Yardımcısı Mustafa Alperen Yörük bu bölgede sezonluk kira bedellerin 90-110 bin TL arasında değiştiğini söyledi.

Urla’da da villaların 80-100 bin lira arasında ücretlerle kiralanabileceğini açıklayan söyleyen Yörük, “Alaçatı’daki villaların sezonluk kiraları 100-125 bin lira mertebesinden başlayıp villanın niteliğine ve konumuna göre 250 bin seviyelerine kadar çıkabiliyor. Bodrum’da, tercih edilen bölgelerdeki lüks villaları kiralamak için ise sezonluk olarak 250-300 bin lira arasında bütçe ayrılması gerekiyor” dedi. Yörük, “Yeni kent merkezinde ofis kira bedelleri; konuma, bina yaşına, yapı kalitesine göre...