28 / 03 / 2024

Tatvan aile sağlığı merkezi

Tatvan aile sağlığı merkezi

Bitlis Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Tatvan ilçesinde 7. Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

54 bin TL'lik kira 300 bin TL yapılmak isteniyor: Fahiş kiralar aile sağlık merkezlerine de sıçradı!

Konutta yaşanan fahiş kira artışı krizleri, aile sağlık merkezlerinde de kendini göstermeye başladı. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, bir mülk sahibinin kirayı 54 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltmek istediğini belirtti. 

Son dakika! Park alanlarına aile sağlığı merkezi yapılabilecek!

Park alanlarına "aile sağlığı merkezi" yapılmasına ilişkin düzenleme bugünkü 32060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aile hekimlerinden uygun kiralık konut uyarısı: Sağlık sistemi çökebilir

Türkiye'de yaşanan konut krizi ve kiralık konut fiyatlarındaki aşırı yükselişler sağlık sistemini tehdit ediyor. Uygun fiyatlı konut bulamayan aile hekimleri, aile sağlığı merkezlerinin hizmet veremez duruma gelebileceğini ve sistemin çökme riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

İzmir depreminde hasar gören aile sağlığı merkezi meclis gündeminde!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündeminde!

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı?

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, depreme karşı dayanıksız binalarda hizmet veren ASM'ler olduğu belirtildi.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binasının Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmalara başladı.

Tatvan aile sağlığı merkezi Haberi

Tatvan aile sağlığı merkezi

Bitlis Sağlık Müdürlüğü, Tatvan ilçesinde inşa edilen 7. Aile Sağlığı Merkezi'ni (ASM) hizmete açtı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sağlık Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı. Açıklamaya göre, Tuğ Mahallesinde açılan sağlık merkezi vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Koray Okur, yeni açılan aile sağlığı merkezlerinin Tatvan'da yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine kolay ulaşabilmesini sağlayacağının altını çizdi. 

Aile Sağlığı Merkezinde ilk aşamada 2 hekim ve 2 hemşirenin görev yapacağını söyleyen Okur, "Nüfus artış durumuna göre 6 hekime kadar artırılması planlanıyor. Merkezde, hasta muayenesi, enjeksiyon ve pansuman, laboratuvar tetkikleri, gebe, lohusa, sağlam çocuk takipleri, aşılama hizmetleri, aile planlaması, küçük cerrahi müdahaleler gibi birinci basamak koruyucu sağlık hizmetleri verilecek"...