25 / 04 / 2024

tav berlin turizm fuarı

tav berlin turizm fuarı

TAV Havalimanları, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarını, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası’nda (ITB Berlin) tanıtıyor..

TAV, ITB Berlin Fuarı’na katıldı!

TAV Havalimanları bu yıl 48. kez düzenlenen ve uluslararası turizm-seyahat endüstrisinin prestijli organizasyonlarından ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda, işlettiği tüm havalimanları ve hizmet şirketlerini temsil ediyor...

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Intersfer Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intersfer Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Tavşan, Erhan Tavşan ve Ömer Köse ortaklığıyla kuruldu...

3. havalimanı ulaşım ihalesini HAVAŞ-Altur-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesini Altur, TAV Havalimanları Holding şirketi Havaş ve Efe Erboz'a ait Free Turizm AŞ konsorsiyumu kazandı...

Accor Grubu Rixos’la masaya oturuyor!

Fettah Tamince, Fransa merkezli uluslararası otel zinciri Accor Grup’la masada. 20 ünlü markaya sahip Accor’la yapılacak anlaşmanın Berlin Turizm Fuarı’nda açıklanması bekleniyor.

Titanic Hotels Berlin'de otel açtı!

Titanic markasıyla turizm sektöründe faaliyet gösteren AYG Grubu, yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Titanic Hotels, Almanya'da Berlin'in en merkezi caddelerinden, Chausse-Strasse'deki yeni yatırımını hizmete açtı.

TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletecek!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı.

TAV, Bodrum’da dış hatlar teminalini devraldı!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı. Şirket, havalimanını 2035 sonuna kadar işletecek.

Kütahya turizm kenti olacak!

Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'da bitme aşmasına gelen 4 yıllık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'na kontenjan verilmesiyle birlikte Kütahya'nın turizm kenti olma yolunda önemli aşama kaydettiğini söyledi.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

Kemer'e En iyi Turizm Ödülü verildi!

Berlin ITB Fuarı'nda gerçekleşen 9. Geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri'nde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül En İyi Turizm Belediye Başkanı seçildi.

Dedeman ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ve Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı, 186 ülkeden 10 bin 96 firmanın katılımıyla 4-8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.

Ahmet Boztaş turizm fuarlarını değerlendirdi!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde yapılan ITB Berlin Turizm Fuarı ve Gent Emlak Fuan'nı değerlendirdi.

Alman turist sayısı bu yıl 50 bine çıkacak!

Berlin Turizm Fuarı'na katılan Başkan Mehmet Kocadon, uçak sayısındaki artış ile bu yıl 50 bin Alman turist hedeflediklerini açıkladı.

tav berlin turizm fuarı Haberi

tav berlin turizm fuarı

TAV standında ayrıca Gürcistan’ın Batum, Makedonya’nın Ohrid ve Tunus’un Enfidha-Hammamed destinasyonları da tanıtılıyor. TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük, şunları söyledi:


“Dünyanın her yerinden turizm sektörünün önde gelen temsilcilerinin buluştuğu ITB Berlin Fuarı’nda bu yıl İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum’u ön plana taşıdık. Bu destinasyonların yer aldığı çanakta turizm potansiyeline paralel uçuşların artışına katkı sağlamak amacıyla büyük çaba sarf ediyoruz. Ayrıca Gürcistan, Makedonya ve Tunus’ta işlettiğimiz havalimanlarının yeraldığı destinasyonları da tanıtıyoruz.”

Bu yıl fuar, 160 bin metrekarelik fuar alanında 180’den fazla ülkeden gelen yaklaşık 10 bin katılımcı ve 180 bin ziyaretçiye ev sahipliği...