26 / 04 / 2024

TAV İnşaat dünyanın en büyük ikinci şirketi

TAV İnşaat dünyanın en büyük ikinci şirketi

TAV İnşaat, 709,7 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu. TAV İnşaat'ın bugüne kadar üstlendiği projelerin toplam sözleşme bedeli 16 milyar doları aştı...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Türk müteahhite dünyanın her yerinde iş var!

Dünyanın her yerinde Türk müteahhite iş olduğunu söyleyen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli yaptığı açıklamada “Türk müteahhit dünyaya açılarak hem iş hacmini genişletir hem de döviz getirir” diye konuştu.

Sani Şener: Dünyanın havalimanı projeleriyle ilgileniyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Amerika, Afrika, Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslar başta olmak üzere dünyanın her yerindeki havalimanı projeleriyle ilgilendiklerini, ihalelere davet aldıklarını söyledi.

Doğuş İnşaat dünyanın en büyükleri listesinde!

1951 yılında kurulan Doğuş İnşaat zaman içinde dünya devi oldu. Dünyanın en büyükleri listesinde yer aldı. Firma şu anda yeni bir iş için çalışmalarına ara verdi.

Türk inşaat sektörünün dünyanın her yerinde imzası var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada, "Türk inşaat şirketlerinin Şili'den Rusya'ya, Orta Asya'dan Afrika'ya kadar dünyanın her yerinde, yüzlerce büyük projede imzası var." diye konuştu.

TAV İnşaat dünyanın en büyük ikinci şirketi Haberi

TAV İnşaat dünyanın en büyük ikinci şirketi

TAV İnşaat, 709,7 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu. TAV İnşaat'ın bugüne kadar üstlendiği projelerin toplam sözleşme bedeli 16 milyar doları aştı. Türkiye ve bölge ülkelerinde havalimanı projeleri gerçekleştiren TAV İnşaat, bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu. Sektörün saygın yayınlarından Engineering News Record (ENR) üstlendikleri projelere göre 2012'de her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketlerini açıkladı. TAV İnşaat 'ulaştırma' sektöründe 33. sırada yer alırken havalimanı inşaatında Bechtel'in ardından ikinci en büyük şirket oldu. TAV Grup CEO'su Sani Şener, şirketin; havalimanı tasarımı, yapımı ve finansmanı gibi zorlu ve karmaşık bir alanda uzmanlaştığını söyledi. Bu alanda hızla büyüyerek sektörün lider markalan arasına girdiklerini ifade eden Şener, "Bugün geldiğimiz noktada Abu Dabi Midfield Terminali, Medine...