18 / 04 / 2024

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Bodrum'da özel bir proje gerçekleştirdi. Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yer alan ‘primeclass’ lounge’da özel bir proje gerçekleştirdi.

Rama İşletme Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Rama İşletme Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ali Murat Korkmaz tarafından kuruldu.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

5 şehir hastanesini Danimarkalı ISS işletecek!

Yönetmelikleri, ihaleleri, sözleşmelerinden sunulan garantilere kadar birçok açıdan yapıldıkları günden beri gündem olan şehir hastanelerine ilişkin dikkat çekici bir gelişme meydana geldi. Rönesans İşletme Hizmetleri şirketinin devri gerçekleştirildi.

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin satışında son durum ne?

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin Danimarkalı ISS Facilities şirketine satılacağı duyurulmuştu. Peki satışla ilgili detaylar ne?

Rönesans İşletme Hizmetleri'ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Rönesans Holding'teki satış işlemlerini kaleme aldı. 

TAV Havalimanları'nda 2022 kira ödemeleri 2024'e ertelendi!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada, "Türkiye’de işlettiğimiz tüm havalimanlarının işletme süreleri ikişer sene uzatıldı ve 2022 kira ödemeleri 2024’e ertelendi." dedi.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pierre,Paul,Mar Marzın tarafından kuruldu.

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

Atatürk Havalimanı için TAV’a ne kadar tazminat ödenecek?

Ticari uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını 3 Ocak 2021'e kadar elinde bulunduran TAV Havalimanları Holding'e devlet 389 milyon Euro (2.6 milyar TL) tazminat ödeyecek.

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

TAV Tunus, gelecek dönem kira ödemelerini yapılandırdı!

TAV Tunus ve Tunus Cumhuriyeti arasındaki, Monastır ve Enfidha Havalimanları'nın işletme imtiyaz hakkını düzenleyen sözleşme şartlarında değişiklik yapıldı...

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept Haberi

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yer alan ‘primeclass’ lounge’da özel bir proje gerçekleştirdi. Yolcu salonunun mimari projesi ve dekorasyonunu Mudo Concept üstlendi. Özel yolcu salonu için düzenlenen açılış davetine, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu ve TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Kaptan da katıldı. Aynı anda 75 kişinin ağırlandığı salon, ‘Bodrum evi’ konseptiyle dizayn...