25 / 04 / 2024

tavşan adası

tavşan adası

Bozcaada 'ya 1 km uzaklıktaki Tavşan Adası satılıyor. Sahipleri adanın yüksek bir rüzgâr potansiyeli olduğunu iddia ediyor. Türkiye'de ise pek çok sahibinden satılık ada bulunuyor.

Çanakkale'deki Tavşan Adası 22 milyon dolara satışa çıktı!

ÇANAKKALE'nin Bozcaada İlçesi'nin 1 mil kuzeyinde bulunan bin dönüm büyüklüğündeki Tavşan (Mavriya) Adası, 22 milyon dolara alıcı bekliyor..

Özel İdare’nin 3 milyarlık arazileri bakanlıklara gitti!

Özel idarelerin kapatılmasının ardından AKP’nin belediye başkanlığını kazandığı illerde mallar belediyelere devredildi. Muhalefet partilerinin kazandığı büyükşehirlerde ise Hazine ve bakanlıklara bırakıldı. Muhalefete ait belediyeler uygulamayı yargıya ta

Tarihi tavşan adası önümüzdeki yıl ziyarete açılacak!

Bodrum İlçesi'ne bağlı Gümüşlük Mahallesi'nde bulunan tarihi Tavşan Adası, önümüzdeki yıl ziyarete açılacak. Ziyarete kapalı adada 5 yıldır süren kazı ve kurtarma çalışmalarında ortaya çıkartılan tarihi eserlerin de sergileneceği belirtildi.

Tavşan Adası 20 milyon dolara sahibinden satılığa çıktı!

Adanın sahibi için gayrimenkul danışmanlığını yapan Hakan Güler; bir fener, iki iskelesi bulanan ve koylarıyla potansiyel turizm merkezi olabilecek adayla büyük firmaların ilgilendiğini kaydetti. Güler, "Belirlenen fiyat Tavşan Adası için uygun bir rakam.

Tavşan Adası, 20 milyon dolar bedelle satışa çıkarıldı!

Tavşan Adası'nda 1300'lü yıllara ait yaşam kalıntıları bulunuyor. Sayısız batık ve zengin canlı yapısının yanı sıra temiz deniziyle dalış tutkunları için cazibe merkezi olan ada, halk arasında Merkep ve Mavriya Adası olarak da biliniyor.

Tavşan Adası'nda 2 bin yıllık tapınak kalıntıları bulundu!

Bodrum'da tavşanların yaşadığı, maki bitki örtüsüyle kaplı Tavşan Adası'nda son dört yılda yapılan kazı ve kurtarma çalışmalarında tarih fışkırdı. Roma dönemine ait 2 bin yıllık tapınak kalıntıları bulundu...

Private Islands Online, Türkiye’deki satılık adaları listeledi!

Dünya çapında ada satın almak isteyen zenginlerin başvurduğu başlıca internet sitelerinden Private Islands Online, Türkiye’deki satılık adaları listeledi

Sıcak hava tarlaları da vurdu! Soğan fiyatı 4 katına çıktı

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan: Soğan ve patates ücretleri son zamanlarda neredeyse 3-4 kat çıktı. Fiyatların bu denli çıkmasının sebebini ise havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi oldunu söyledi.

Altın birden bu kadar olacak! Şok...Şok...Şok...Altın fiyatları zıplayacak! Bunu öğrenen artık zengin!

Altın fiyatı hem vatandaşların hem de yatırımcıların gündeminde. Altın, Ocak ayında başlayan yükseliş eğilimini sürdürdü. Uzman isim, gram altında son fırsatı resmen açıkladı. Altın borcu olanlar yandı, altını olanlar zengin oldu. Altın tavşan gibi zıp zıp zıplayacak! İşte detaylar...

Sabin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sabin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şensel Tavşan tarafından kuruldu.

Pazarın en gözdeleri limon ve patatese devasa zam. Sofrada bu besinleri bulmak artık zor olacak

Artan enflasyon rakamları pazarda sofraların vazgeçilmezi limon ve patatesi vurdu. Bu iki gıdanın dışında soğan, domates de fahiş zamları görürken, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, pazardaki son durumu açıkladı.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Dolarda kıyamet kopacak! Hükümet doların uçuşunu durdurmak için ne yapacak?

Dolar kuru 2 haftalık yükselişin ardında 16' TL'yi aştı. Piyasada resmi işlemin başladığı dakikalarda euro da 17,10 TL'yi geçti. Doların ani yükselişini değerlendiren uzmanlar ekonomi yönetiminin 'Şapkadan tavşan çıkarması gerektiği' ifade ediyor. İşte ayrıntılar...

Cunda Adası'ndaki imar planı değişikliğine tepki!

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açıldı!

Türk demokrasi tarihinde "kara bir leke" olan 27 Mayıs 1960 darbesinin 60. yılında Yassıada, Demokrasi ve Özgürlükler Adası ismiyle bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı...

Demokrasi ve Özgürlükler Adası bugün açılıyor!

Yassıada, 27 Mayıs darbesinin 60’ıncı yıldönümünde ‘Demokrasi ve Özgürlükler Adası’ adıyla yeniden açılıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleşecek açılışa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası 27 Mayıs'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısı öncesinde video konferans yöntemiyle il başkanlarıyla görüştü. Görüşmede, "27 Mayıs'ta inşallah Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışını yapacağız" dedi..

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem gibi hayati meseleler siyaset üstüdür!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem gibi hayati meselelerin siyaset üstü olduğuna ve bu şekilde konuşulması, tartışılması, çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Aksi yöndeki her tavır ve beyan, hiç kimseye, ülkemize zarar vermekten başka fayda sağlamayacaktır." dedi...

tavşan adası Haberi

tavşan adası

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinin 1 mil kuzeyinde bulunan bin dönüm büyüklüğündeki Tavşan (Mavriya) Adası, 22 milyon dolara satılıyor. Adanın şimdiki sahipleri Gülter Ünal ile damadı Barış Tansever, adanın rüzgâr potansiyeliyle birlikte bir cazibe merkezi oluşturduğunu iddia ederken. bir yandan da turizm yatırımı için imar almaya çalışıyorlar. 


DHA'nın haberine göre Bozcaada'nın en büyük bağcılarından olan Latif Aral. 1942 yılında halk arasında 'Eşek Adası' olarak da bilinen bin dönüm büyüklüğündeki Tavşan Adası ile 62 dönüm büyüklüğündeki Pırasa Adası ve 22 dönüm büyüklüğündeki Orak Adası'nı kızı Gülter Ünal'a verdi. Gülter Ünal. daha sonra bu adalardan Tavşan Adası'nm yarısını damadı Barış Tansever'e sattı. 120 dönümünün üzerinde bir deniz fenerinin de yer aldığı Tavşan Adası ilk olarak 2003 yılında satışa çıkarıldı. Dört yıl sonra da adanın...