26 / 04 / 2024

Tavuk Dünyası yeni şubeler

Tavuk Dünyası yeni şubeler

Beş yılda 130 restorana ulaşan Tavuk Dünyası hedef büyüttü. Franchise vererek büyüyen şirket, üç yılda yurtiçinde 200’den fazla restorana ulaşmayı hedefliyor.

İş dünyası yeni asgari ücreti değerlendirdi

​​​​​​​Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 3’üncü toplantısının ardından yeni asgari ücret belli oldu. Yeni asgarin ücret 11 bin 402 liraya yükseldiği duyuruldu. Yeni asgari ücret, iş dünyası tarafından da pozitif karşılandı.

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yeni Bakanlar Kurulu’nu kamuoyu ile paylaşırken, iş dünyasının temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ekonomi bakanlıklarına getirilen deneyimli isimler iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

İş dünyasından seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar!

İş dünyası temsilcileri, seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Yeni dönemden umutlu olduğunu belirten temsilciler, sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

Altını olanlara kötü haber! Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı! 30 Mart 2023 altın fiyatları

Altını olanlara resmen kötü haber geldi. Gram altın yeni güne düşüşle başladı. Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı. İşte 30 Mart 2023 altın fiyatları...

İş dünyasına asgari ücrete 'enflasyon' zammı çağrısı: Yeni rakam açıklandı

Asgari ücrete Temmuz zammı konusunda çalışmalar devam ederken maaşların kaç liraya yükseltileceği merak ediliyor. İş dünyasından asgari ücretliler için “artırma” çağrısı geldi. İşte sıcak gelişmenin detayları…

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının da yeni gözdeleri arasında yer alıyor.

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanına cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı!

Yaşama değer katan nitelikte projeler inşa eden Zeray İnşaat'ın yeni projesi Esil Kartepe için gerçekleştirdiği lansmana İstanbul’dan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katılım sağladı.

Tavuk Dünyası'ndan İstanbul ve İzmir'e 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, eşsiz lezzet deneyimini daha fazla konuğuna yaşatmak amacıyla farklı kentlerdeki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Tavuk Dünyası'ndan 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, Karaman, Adana ve Mersin’deki yeni restoranlarını hizmete açtı.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Tavuk Dünyası mağaza sayısını 232'e çıkaracak!

Yeni restoranları ve "Şeften İste" paket servisi ile yatırımları hızlandıran Tavuk Dünyası, 2020 yılında 60 milyon TL civarında yatırım hayata geçirecek.

Tavuk Dünyası yeni şubeler Haberi

Tavuk Dünyası yeni şubeler

İlk şubesini 2012 yılında İstanbul’da açan Tavuk Dünyası, bugün 31 ilde 130 şubesiyle faaliyet gösteren bir restoran zinciri haline geldi. 2015 yılında Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından Mediterra Capital’in ortak olmasının ardından büyümesini hızlandıran Tavuk Dünyası, önümüzdeki üç yıla yeni hedeflerle giriyor. Önümüzdeki üç yıl içinde yurtiçinde 200’den fazla restorana ulaşmayı hedefleyen şirket, 300 milyon TL olan cirosunu ise 600 milyon TL’nin üzerine taşımayı hedefliyor.


Yeme içme sektöründe özel tariflerle hazırlanmış tavuk ağırlıklı menüleri ve restoran tasarımlarıyla farklılaştıklarını söyleyen Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, 2012-2015 yılları arasında yüzde 532’lik büyüme ile Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Araştırması’nda 17’nci sırada yer aldıklarını belirtiyor.
2016 yılı sonu itibarıyla gerçekleşen yüzde 51’lik büyümeyle cirosunu 200 milyon TL’nin üzerine taşıyan şirket,...